• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

"Γλέντι" στο Twitter με τους αστυνομικούς που έσπασαν παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην Πανόρμου

March 09, 2021 409

 

Στον χαβαλέ, αν και δεν είναι και τόσο για τα πλάκα μετά τα τελευταία γεγονότα, το έριξαν αρκετοί στο Twitter με τα όσα έγιναν χθες στην Πανόρμου.

Μιλάμε βέβαια για την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας ότι αστυνομικοί που επέβαιναν σε μηχανές, έσπασαν ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, χωρίς λόγο και αιτία.

Με τα κρούσματα αστυνομικής αυθαιρεσίας και καταστολής να μην έχουν τέλος και το παρατεταμένο lockdown να μας έχει κλείσει στους τέσσερις τοίχους των σπιτιών μας, αν δεν το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα, θα τρελαθούμε.

Κάπως έστι πρέπει να σκεφτηκαν και οι χρήστες του twitter και άρχισαν με συνεχείς αναρτήσεις τους να τρολάρουν τους αστυνομικούς που έσπασαν παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην Πανόρμου αλλά και τις κυβερνητικές δικαιολογίες για τις «αβρότητες» των αστυνομικών στην Νέα Σμύρνη.

«Το αυτοκίνητο στην Πανόρμου είχε μπλεχτεί σε επεισόδια πριν λίγες ημέρες καθώς έφαγε μια κενή θέση παρκινγκ από μπροστινό όχημα το οποίο είχε ήδη ανάψει αλάρμ για να παρκάρει» και «Σύμφωνα με εγκυρες αστυνομικές πήγες, το όχημα της φωτογραφίας αποπειράθηκε να αποσπάσει το υπηρεσιακό περίστροφο αστυνομικού στην Πανόρμου. Αναμένουμε Κυρανάκη να μας δώσει τον αριθμό πλαισίου και την άδεια κυκλοφορίας καθώς το αμάξι βρέθηκε στο σύνταγμα προχθές στην πορεία», ήταν σίγουρα δυο από τα πιο πετυχημένα σχόλια χρηστών.

Δείτε μερικά από τα πιο «εμπνευσμένα» σχόλια:

 
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search