• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αποχή μαθητών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πειραιά (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Πειραιά) από τα μαθήματα έως Παρασκευή 12.03.2021

March 11, 2021 343

 

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πειραιά (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Πειραιά)

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου (ΕΝΕΕΓΥΛ) Πειραιά αποφάσισε να κηρύξει 3ήμερη παράταση της αποχής των μαθητών από τα μαθήματα τους, από την Τέταρτη 10 ως και την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021. Μεταξύ άλλων ζητά:

Την αναστολή λειτουργίας των ΣΜΕΑΕ, καταγραφή και συστηματική παρακολούθηση των μαθητών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και σε περίπτωση επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων, εβδομαδιαία τεστ για το προσωπικό, γάντια και μάσκες, προσωπικό καθαριότητας.

Αναλυτικά:

H συντριπτική πλειοψηφία των Γονέων και Κηδεμόνων, έχοντας υπόψη την ραγδαία αύξηση των θετικών περιστατικών, με τις μεταλλάξεις της νόσου COVID-19 στο Νομό μας, που είναι ήδη στο «κόκκινο», την καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων και την σημαντική μείωση του μέσου όρου ηλικίας των νοσηλευμένων ασθενών, εκφράζει την ανησυχία της για τα δια ζώσης μαθήματα στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, οι οποίες είναι σε κατ΄ εξαίρεση σε λειτουργία.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας και ως ένα μέτρο κινητοποίησης και εγρήγορσης της Κυβέρνησης, του Υπουργείου Παιδείας και της Πολιτικής Προστασίας για τη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των μαθητών μας και κατ’ επέκταση της Δημόσιας Υγείας., το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αποφασίζει να κηρύξει 3ήμερη παράταση της Αποχής των μαθητών από τα μαθήματα τους από την Τέταρτη 10 ως και την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, με αιτήματα:

Την αναστολή λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Πρόσληψη επιπλέον, προσωπικού: Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΕΠ) και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ) για να καλύπτονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Καταγραφή και συστηματική παρακολούθηση των μαθητών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Συστηματική επαφή και παρακολούθηση του μαθητή και της οικογένειάς του, από φορέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ανάλογα τον τόπο κατοικίας των μαθητών.

Σε περίπτωση επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων, εβδομαδιαία τεστ για το προσωπικό, γάντια και μάσκες, προσωπικό καθαριότητας. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search