Print this page

Σφαίρες και τάφους σε αριστερούς υπόσχεται αστυνομικός στα social media

March 11, 2021 424

Την ανάρτηση αστυνομικού που απειλεί δημόσια τους αριστερούς με θάνατο ενώ ζητά να επιτραπούν οι αληθινές σφαίρες, παραθέτει ο ιστότοπος Μένουμε Ενεργοί-υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη από το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ιστότοπο, ο συγκεκριμένος εν ενεργεία αστυνομικός με καταγωγή από την Αχαΐα, που υπηρετεί στην Αττική, έχει χιλιάδες followers στον λογαριασμό του στο instagram και με αφορμή τα περιστατικά στη Νέα Σμύρνη, έχει προβεί σε τουλάχιστον άλλες δύο αναλόγου περιεχομένου αναρτήσεις προκαλώντας τρόμο σε πολίτες που είναι συνδεδεμένοι μαζί του στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Μάλιστα όπως σημειώνει «το πλήρες ονοματεπώνυμό του καθώς και οι προσωπικές του σελίδες στις πλατφόρμες instagram και facebook βρίσκονται στη διάθεσή μας. Και φυσικά στη διάθεση της ΕΛΑΣ, της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη».

Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎12:50 90% p ώρες ΓΑΜΩ TO MOS NI ΤΗΣ MANA ΣΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΩΡΑ !!!!! LIVE #YENRYME NFET2 ت ΗΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ‎"‎

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα μετά την αρχική καταγγελία, ο αστυνομικός κατέβασε το προφίλ του τόσο στο instagram, όσο και στο facebook.

Ωστόσο τα πειστήρια συνεχίζουν να υπάρχουν και να αναπαράγονται στα social media, όπως και ο τρόπος να εξακριβωθούν.

Αναλυτικά η ανάρτηση από το Μένουμε Ενεργοί-υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη
Μέσα σε μια ώρα από τη δημοσίευση της καταγγελίας, ο συγκεκριμένος αστυνομικός κατέβασε το προφίλ του τόσο στο instagram, όσο και στο facebook. Ωστόσο τα πειστήρια συνεχίζουν να υπάρχουν όπως και ο τρόπος να εξακριβωθούν. Μπράβο στον κόσμο που αντέδρασε και έφερε το γεγονός στη δημοσιότητα.
 
‼️Αστυνομικός, μέσα από προσωπικό του λογαριασμό στα social media απειλεί τους Αριστερούς με θάνατο ενώ ζητά να επιτραπούν οι αληθινές σφαίρες!
Η καταγγελία έφτασε στη σελίδα μας από διάφορους πολίτες καθώς ο συγκεκριμένος εν ενεργεία αστυνομικός με καταγωγή από την Αχαϊα, που υπηρετεί στην Αττική, έχει χιλιάδες followers στον λογαριασμό του στο instagram. Εκεί, με αφορμή τα χθεσινά περιστατικά στη Νέα Σμύρνη, έχει προβεί σε τουλάχιστον άλλες δύο αναλόγου περιεχομένου αναρτήσεις προκαλώντας τρόμο σε πολίτες που είναι συνδεδεμένοι μαζί του στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα.
Το πλήρες ονοματεπώνυμό του καθώς και οι προσωπικές του σελίδες στις πλατφόρμες instagram και facebook βρίσκονται στη διάθεσή μας. Και φυσικά στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ., της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη
...αν φυσικά ενδιαφερθούν για άλλο ένα "μεμονωμένο περιστατικό".
Σε αντίθεση με το αίτημα του εν λόγω κρατικού υπαλλήλου της "δημόσιας τάξης" και της "προστασίας του πολίτη", σε αντίθεση με τις αστειότητες περί "επανεκπαίδευσης" των αστυνομικών που διαρρέουν τα επικοινωνιακά επιτελεία της κυβέρνησης, εμείς θεωρούμε ότι μετά τα συνεχή περιστατικά βιαιοπραγίας, τραυματισμών, κατάχρησης εξουσίας, εξύβρισης και προσβολής πολιτών από τα εν λόγω σώματα, έχει ωριμάσει πλέον το αίτημα για αφοπλισμό και διάλυση των ομάδων ΜΑΤ, ΔΡΑΣΗ και ΔΙΑΣ.
 
➡ Για να δούμε πόσο γρήγορα θα βγάλει το όνομα του εν λόγω αστυνομικού στον αέρα ο κύριος Κυρανάκης. Μετράμε...
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.