• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

«Έπιασε τόπο» η επίσκεψη του «Σερίφη» στην Κέρκυρα – 35 παραβάσεις για μάσκα και μετακίνηση στην Κέρκυρα

March 23, 2021 2931

 

«Έπιασε τόπο» η επίσκεψη του «Σερίφη» δηλαδή του υπουργού Μ. Χρυσοχοϊδη στην Κέρκυρα στις αρχές Μάρτη με αποτέλεσμα να ανακοινωθούν 35 παραβάσεις για μάσκα και μετακίνηση στην Κέρκυρα!

Γράφαμε χαρακτηριστικά στις 5 Μάρτη μεταξύ άλλων στο παρακάτω ρεπορτάζ:

«Γιατί ήρθε ο ¨Σερίφης¨ στην Κέρκυρα

Ο κατ΄ ευφημισμόν υπουργός προστασίας του πολίτη και στην πραγματικότητα της άγριας καταστολής επισκέφτηκε την Κέρκυρα με στόχο τον ακόμα πιο σκληρό έλεγχο και την επιβολή προστίμων, παρόλο που η Κέρκυρα μέχρι τώρα δεν είχε πολλά κρούσματα., αλλά ήταν από τις πρώτες περιοχές στην επιβολή και πληρωμή προστίμων.

Ο "Σερίφης" του υπουργείου καταστολής θεωρεί τους Κερκυραίους πλούσιους που μπορούν να πληρώνουν τα πάμπολλα και υπέρογκα πρόστιμα.»

Τότε ορισμένοι γέλασαν και κάποιοι θύμωσαν κατηγορώντας το drepani.gr (argyrades.gr) για υπερβολή και διάθεση για σκληρή αντιπολιτευτική κριτική. Όμως η παρακάτω είδηση επαληθεύει το αρχικό μας ρεπορτάζ

«35 παραβάσεις για μάσκα και μετακίνηση στην Κέρκυρα

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, την Δευτέρα (22.03.2021), βεβαιώθηκαν (26) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (7) στη Ζάκυνθο, (5) στην Κεφαλονιά και (2) στη Λευκάδα, για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

 

Στο ίδιο πλαίσιο, διαπιστώθηκαν (9) παραβάσεις στην Κέρκυρα και (1) στη Ζάκυνθο, για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.»

Με την ευκαιρία να θυμίσουμε ότι ο πρωθυπουργός στη Βουλή είχε πει ότι τα πρόστιμα συμβάλλουν στην αναθέρμανση της οικονμίας!

Για μια ακόμα φορά να τονίσουμε ότι αντί να παίρνονται ουσιαστικά μέτρα προστασίας από την πανδημία, παίρνονται μέτρα ¨δημόσιας τάξης» δηλαδή άγριας καταστολής και κρατικής τρομοκρατίας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search