Print this page

Νέα Σμύρνη: Mαθητές δέθηκαν συμβολικά με χειροπέδες διαμαρτυρόμενοι για την άδικη σύλληψη και κράτηση συμμαθητών τους

March 28, 2021 378

 

Μια πολύ όμορφη και σημαντική κίνηση αλληλεγγύης πραγματοποίησε η Ομάδα Τέχνης και Εθελοντισμού του 7ου ΓΕΛ Νέας Σμύρνης, στην κεντρική πλατεία της πόλης τους.

Διαμαρτυρόμενοι/ες για την άδικη σύλληψη και κράτηση συμμαθητή τους για τα γεγονότα των προηγούμενων εβδομάδων στη Νέα Σμύρνη έστησαν μαθητικές καρέκλες και θρανία και δέθηκαν με χειροπέδες, μοιράζοντας το τροποποιημένο πρόγραμμα του κρατούμενου συμμαθητή τους.

Είναι πραγματικά συγκινητικό το κύμα αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της Νέας Σμύρνης από την ΕΛΜΕ, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ και την Ένωση Γονέων που εκπροσωπούν την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής (καθηγητές, δάσκαλοι – νηπιαγωγοί και γονείς των μαθητών των σχολείων της Νέας Σμύρνης) καθώς βέβαια και από άλλες συλλογικότητες, αλλά η πρωτοβουλία των συμμαθητών των ανήλικων συλληφθέντων είναι δυο φορές σημαντικότερη.

Μπράβο στα παιδιά για την κίνησή τους! Μπράβο και στους δασκάλους του σχολείου!

Είναι σίγουρο ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί φορείς και οι συλλογικότητες της περιοχής πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα τους για να να απαλλαγούν από τις κατηγορίες τους οι αδίκως συλληφθέντες και συλληφθείσες της Νέας Σμύρνης!

ΠΗΓΗ: e-prologos.gr
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.