• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Απάντηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις αθλιότητες Βελόπουλου για τα «ξερονήσια»

April 02, 2021 448

 

 Οφειλόμενη απάντηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο παραλήρημα του «ακροδεξιού τσαρλατάνου»  Κυριάκου Βελόπουλου που είχε το θράσος να βγεί  στην τηλεόραση και να ζητήσει να μαζέψουν όλα τα μέλη της και να τα στείλουν σε ξερονήσια να κάνουν καταναγκαστική εργασία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο γνωστός ακροδεξιός τσαρλατάνος και αρχηγός της Ελληνικής Λύσης Κ. Βελόπουλος έπιασε για άλλη μια φορά στο στόμα του την ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε ένα από τα παραληρήματα που αποκαλεί τηλεοπτική εκπομπή την Δευτέρα 29 Μάρτη. Στοχοποίησε, ξανά, τον Π. Κωσταντίνου, συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ και μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ξέρασε τους μύχιους πόθους του για τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Τους μαζεύεις όλους αυτούς και τους πας στα ακατοίκητα νησιά μας, όχι εξορία  αλλά με κοινωνική εργασία».

Ο Βελόπουλος που υποτίθεται δεν «του πάνε τα πολύ ναζιστικά» δείχνει για άλλη μια φορά το πραγματικό του πρόσωπο. Αυτό που ενοχλεί αυτόν και όλο το φασιστικό κατακάθι που προσπαθεί να συσπειρώσει είναι το μαζικό κίνημα που έχει τσαλακώσει τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης παρά το όργιο καταστολής των μπάτσων του Χρυσοχοΐδη, οι αγώνες του αντιρατσιστικού κινήματος που συνεχίζει στο πλευρό των προσφύγων και των μεταναστών μετά την επιτυχία της κινητοποίησης της 20 Μάρτη, μέχρι να κλείσουν τα στρατόπεδα του αίσχους που νέοι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους.

Ας σκούζει όσο θέλει το μαύρο δεκανίκι της δολοφονικής κυβέρνησης της ΝΔ. Ούτε αυτός ούτε η άρχουσα τάξη έχουν τη δύναμη να ανοίξουν ξερονήσια. Αντίθετα, το κίνημα θα κλείσει τα στρατόπεδα του αίσχους στα νησιά και παντού, και η εργατική τάξη ενωμένη θα στείλει στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας αυτόν, την κυβέρνηση του θανάτου και της φτώχειας και μαζί τους το σύστημα του κέρδους και της καταστροφής.

Παραλήρημα Βελόπουλου κατά ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Τους μαζεύεις όλους και τους πας σε ακατοίκητα νησιά για κοινωνική εργασία»!

▸Νέο παραλήρημα του «χρυσαυγίτη με γραβάτα» Βελόπουλου κατά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και στελεχών της, όπως ο Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ, σε μια από τις γνωστές τηλεοπτικές εμετικές εμφανίσεις του, την Δευτέρα 29 Μαρτίου. Δείχνοντας πλάνα από πορεία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες εστίασε στον Π. Κωνσταντίνου τον οποίο κατηγόρησε ότι «δεν πληρώνει τις κλήσεις του» (!) … Συνεχίστε να διαβάζετε το Παραλήρημα Βελόπουλου κατά ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Τους μαζεύεις όλους και τους πας σε ακατοίκητα νησιά για κοινωνική εργασία»!.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search