Print this page

Για τη βράβευση μαθητών του 3ου ΓΕΛ Κερατσινίου στον πανελλήνιο διαγωνισμό Generation Next - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

April 10, 2021 400

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του 3ου ΓΕΛ Κερατσινίου με ανακοίνωσή τους συγχαίρουν τους μαθητές της Α' Λυκείου  του σχολείου Τρελλοπούλου Παναγιώτα και Κρανιδιώτη Γεώργιο για τη σημαντική επιτυχία τους στον διαγωνισμό νέων τεχνολογιών STEM του ιδρύματος Vodafone, μετά από προσπάθεια 2 χρόνων και με την καθοδήγηση του υπεύθυνου εκπαιδευτικού κ. Γιανναρά Κων/νου, ΠΕ84, καθώς συνέχισαν το έργο που είχαν ξεκινήσει στο 3ο Γυμνάσιο Κερατσινίου.

Στην τρίτη θέση του πανελλήνιου διαγωνισμού Generation Next του Ιδρύματος Vodafone,οι μαθητές Γεώργιος Κρανιδιώτης και Παναγιώτα Τρελλοπούλου συνεργάστηκαν και σχεδίασαν ένα σύστημα διαχείρισης των θέσεων parking, που προορίζονται για ΑμεΑ, αλλά συνήθως καταλαμβάνονται από άλλα αυτοκίνητα. Οι μαθητές θέλοντας να δώσουν πρακτική αλλά και ουσιαστική υποστήριξη στα άτομα με αναπηρία που δικαιούνται θέσεις στάθμευσης, δημιούργησαν ένα σύστημα το οποίο εξακριβώνει αν το όχημα που σταθμεύει στο σημείο ανήκει σε ΑμεΑ, που διαθέτει την αντίστοιχη κάρτα με τον σωστό σειριακό αριθμό. Σύστημα συναγερμού αποτρέπει τη στάθμευση σε άλλα οχήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του 3ου ΓΕΛ Κερατσινίου:

       Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του 3ου Γενικού Λυκείου Κερατσινίου συγχαίρουμε τους μαθητές της Α' Λυκείου  του σχολείου μας Τρελλοπούλου Παναγιώτα και Κρανιδιώτη Γεώργιο για τη σημαντική επιτυχία τους.
       Οι μαθητές μας κέρδισαν τον Μάρτιο 2021 το 2ο πανελλήνιο βραβείο νέων τεχνολογιών STEM του ιδρύματος Vodafone, μετά από προσπάθεια 2 χρόνων και με την καθοδήγηση του υπεύθυνου εκπαιδευτικού κ. Γιανναρά Κων/νου, ΠΕ84, καθώς συνέχισαν το έργο που είχαν ξεκινήσει στο 3ο Γυμνάσιο Κερατσινίου.
       Το έργο ήταν ένα θερμοκήπιο με Τεχνητή Νοημοσύνη, το οποίο μεριμνούσε για την αυτόματη και βέλτιστη ανάπτυξη των φυτών. Κύριο και πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η ικανότητα του συστήματος να αναγνωρίζει τυχόν ασθένειες στο φύλλωμα του φυτού.  

Όλοι μας ευχόμαστε στους μαθητές μας
δύναμη και συνεχή πρόοδο στους στόχους τους.

Δείτε το  βίντεο:    

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.