• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Να πάρουν πίσω τις απολύσεις των γιατρών Κώστα Καταραχιά και Βασιλικής Τσιακτσίρα - BINTEO

April 10, 2021 324

 

Οι συμβασιούχοι νοσοκομειακοί Κώστας Καταραχιάς (Άγιος Σάββας – Αθήνα) και η Βασιλική Τσιακτσίρα (νοσοκομείο Χατζηκώστα – Ιωάννινα) απολύθηκαν εκδικητικά και μένουν εκτός Ε.Σ.Υ. επειδή κατήγγειλαν παρατυπίες στα νοσοκομεία & διεκδίκησαν τα δικαιώματά τους.

Την ώρα που η υγειονομική κρίση βρίσκεται σε όξυνση και κάθε γιατρός είναι πολύτιμος η κυβέρνηση εκδικείται τους άλλοτε «ήρωες» και τους ενοχοποιεί.

Μετά την απόλυση του Κώστα Καταραχιά, επικουρικού ακτινολόγου και προέδρου του σωματείου των εργαζομένων του Αγίου Σάββα, «η κυβέρνηση απολύει συνάδελφο επικουρικό γαστρεντερολόγο στο νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος.

Πρόκειται σύμφωνα με την ΟΕΝΓΕ για μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας με ανήλικο τέκνο.

«Η συνάδελφος μπήκε στο στόχαστρο του διοικητή του νοσοκομείου Χατζηκώστα επειδή διεκδίκησε τα αυτονόητα. Απαιτούμε να μην απολυθεί η συνάδελφος επικουρικός» σημειώνει η Ομοσπονδία.

Θυμίζουμε πως το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δεν έκανε δεκτό το αίτημα του επικουρικού ακτινολόγου Κώστα Καταραχιά να παραμείνει στη θέση εργασίας του μέχρι να εκδικασθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ζητά την παράταση της σύμβασης εργασίας του με το νοσοκομείο «Αγιος Σάββας» τουλάχιστον μέχρι τις 31.10.2021, ημερομηνία που παρατάθηκαν οι συμβάσεις όλων των επικουρικών γιατρών πλην του ιδίου. Η δίκη για την εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων ορίστηκε για τις 25 Μαΐου, οπότε και θα δοθεί ο επόμενος δικαστικός αγώνας για τη δικαίωσή του.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search