• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αρκετά είναι τα αναπάντητα ερωτηματικά που συνεχίζουν να «βασανίζουν» την οικογένεια της άτυχης Κορίνας Λαβράνου - ΒΙΝΤΕΟ

April 13, 2021 3026

Αρκετά είναι τα αναπάντητα ερωτηματικά που συνεχίζουν να «βασανίζουν» την οικογένεια της νεαρής Κορίνας Λαβράνου, η οποία έχασε την ζωή της με τραγικό τρόπο τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γαύδο.

Ως γνωστόν, η 28χρονη σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον 40χρονο φίλο της, έπεσε σε γκρεμό.

Ο φίλος της είναι και ο μόνος που μπορεί πραγματικά να «φωτίσει» τις έρευνες των αρχών γύρω από το τι ακριβώς συνέβη και να εξηγήσει τι έγινε λίγα δευτερόλεπτα πριν καταλήξει το αυτοκίνητο στο γκρεμό και κάτω από ποιες συνθήκες «λύθηκε» το χειρόφρενο του αυτοκινήτου.

Μάλιστα, μόλις αυτό καταστεί δυνατό, αναμένεται να κληθεί για κατάθεση.

 

Από την άλλη σημαντικό στοιχείο είναι και κατά πόσο οι δυο φίλοι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών, που μπορεί να προκάλεσαν το μοιραίο λάθος μιας και τα αντανακλαστικά τους θα είχαν επηρεαστεί σε μεγάλο ποσοστό.

Παράλληλα βέβαια θα πρέπει να απαντηθεί και το καίριο ερώτημα που έχει τεθεί από την πλευρά της οικογένειας της 28χρονης Κορίνας: Γιατί χρειάστηκαν τόσες πολλές ώρες ώστε να καταφέρει ελικόπτερο να προσεγγίσει το νησί και να μεταφέρει την κοπέλα στο νοσοκομείο.

Εκτός όμως από τις συνθήκες που προκλήθηκε η μοιραία πτώση οι Αρχές καλούνται να απαντήσουν και στα ερωτήματα που δεν έχει θέσει μόνο η οικογένειας της 28χρονης Κορίνας αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο για τις ατελείωτες ώρες που πέρασαν μέχρι το νησί να προσεγγίσει ελικόπτερο προκειμένου να μεταφέρει την κοπέλα στο νοσοκομείο.

Για τις ατελείωτες ώρες που χάθηκαν μέχρι στο νησί να καταφθάσει βοήθεια από την Κρήτη μίλησε στο Mega μια κάτοικος της Γαύδου, η οποία έζησε λεπτό προς λεπτό τη διάσωση της κοπέλας, που ήταν ζωντανή και ψυχορραγούσε για αρκετές ώρες αβοήθητη.

«Έξι η ώρα το πρωί κατάφερε και σκαρφάλωσε από τον γκρεμό ο οδηγός και ειδοποίησε ότι είχε γίνει ατύχημα. Έξι ώρα λοιπόν ενημερώθηκαν οι Αρχές στο νησί. Το κορίτσι ήταν ζωντανό και είχε τις αισθήσεις του, μιλούσε κανονικά και έμεινε εκεί αρκετές ώρες αβοήθητο. Δεν ξέρω τι έγινε και ποιους ενημερώσανε , γιατί όταν εγώ μίλησα και είπα ότι δεν υπάρχει άμεση ανταπόκριση μου είπαν όλοι ότι υπάρχει πρωτόκολλο που ακολουθούμε. Να σημειώσω ότι ο καιρός ήταν πολύ καλός, δεν υπήρχε πρόβλημα με τη θάλασσα που να μην μπορεί να έρθει το Λιμενικό, το Λιμενικό ήρθε με τους άνδρες της ΕΜΑΚ μία η ώρα το μεσημέρι», είπε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με την μαρτυρία η κοπέλα ήταν ζωντανή τουλάχιστον μέχρι τις 10 το πρωί.

 

«Η κοπέλα ίσως είχε σωθεί αν υπήρχε άμεση βοήθεια από την Κρήτη. Στην Κρήτη δεν  υπήρχε ελικόπτερο να έρθει. Ολόκληρη Κρήτη και δεν υπήρχε ελικόπτερο. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Είμαστε στο έλεος του Θεού», πρόσθεσε.

Τραγική ειρωνεία, η 28χρονη Κορίνα ζούσε στα Χανιά και ήταν φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ενώ όνειρό της ήταν να μείνει κάποια στιγμή μόνιμα στη Γαύδο.

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search