Print this page

Εντάξει μπορεί να μην έχουμε λεωφορεία αλλά περιπολικά πήραμε να τρων κι οι κότες…Μην είσαστε και αχάριστοι!

April 15, 2021 359

 

Επιβάτες παστωμένοι σαν τις σαρδέλες, συνωστίζονται στα λεωφορεία και στα τρένα, αλλά όπως μας έχει πει η κυβέρνηση “λεωφορεία δεν μπορεί να γεννήσει”. Πράγμα που ένα χρόνο τώρα πανδημίας ο ελληνικός λαός το έχει εμπεδώσει πλήρως δια του ... υγειονομικού πρωτοκόλλου της «παστωμένης σαρδέλας»

Η αδυναμία να κυκλοφορήσει ο αναγκαίος αριθμός οχημάτων στις οδικές συγκοινωνίες και στις συγκοινωνίες σταθερής τροχιάς δεν είναι… «φυσικό φαινόμενο». Οφείλεται στις τεράστιες ελλείψεις σε οχήματα, συνολικά σε υλικοτεχνική υποδομή, και σε προσωπικό, καθώς τα τελευταία λεωφορεία αγοράστηκαν το 2009, πριν από 11 χρόνια!

Τι κι αν έχουμε, 70-80 νεκρούς την ημέρα, πολλοί από τους οποίους πέθαναν πριν προλάβουν να μπουν στις ΜΕΘ, αφού στις τελευταίες υπάρχουν ουρές και σειρά προτεραιότητας…

Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε…Εντάξει μπορεί τα νοσοκομεία να είναι γεμάτα, μπορεί οι γιατροί και οι νοσοκόμοι να είναι στα όρια της κατάρρευσης, μπορεί οι ΜΕΘ να μην χωρούν άλλους, αλλά τα καλά νέα είναι εδώ στην πρόσφατη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας με ημερομηνία 13/4/2021 : 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενισχύεται ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας με 141 νέα οχήματα

Παρελήφθησαν 141 νέα οχήματα ελεύθερου χρωματισμού, τα οποία εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας και κατανέμονται σε υπηρεσίες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, μετά από προμήθεια μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας

Υπενθυμίζεται ότι εντός του 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με την παραλαβή (1.453) νέων οχημάτων, ενώ πρόσφατα παρελήφθησαν επιπλέον (45) οχήματα και (53) φορτηγά οχήματα. Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των κατά τόπους αστυνομικών Υπηρεσιών και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου”.

Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να ανησυχούμε…Όλα ωραία λοιπόν και πάντα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.