• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Εμετικό σχόλιο Πρετεντέρη: Έπιασε τόπο το ξύλο που έφαγαν στο ΑΠΘ

April 19, 2021 489

Ο γνωστός δημοσιογράφος που καταγγέλλει όλους όσοι αγωνίζονται ενάντια σε κάθε είδους καταπίεση και λιβανίζει κάθε κυβέρνηση και "δυνατό"  δεν κρύβει τη χαρά του για τις βίαιες πρακτικές της αστυνομίας όπως αυτές πριν λίγο καιρό στο ΑΠΘ εναντίων φοιτητών. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη που ουκ ολίγες φορές δεν έχει κρύψει την απέχθειά του για οποιαδήποτε δημοκρατική διαμαρτυρία πόσο μάλλον για τις πορείες και δη τις φοιτητικές. Ο Πρετεντέρης αυτή τη φορά μιλώντας στο ραδιοφωνικό “Πρώτο Θέμα” για την αστυνομική βία στο ΑΠΘ, χαρακτήρισε τις πρακτικές της αστυνομίας… άκρως ωφέλιμες και ότι το ξύλο τελικά απέδωσε.

Συγκεκριμένα είπε:

Στο Α-Που-Θου να συγχαρούμε την κατάληψη της Πρυτανείας, που ήταν οι ίδιοι με την προηγούμενη κατάληψη της Πρυτανείας, η οποία αποχώρησε με βεγγαλικά και με τραγούδια. Ήταν οι αγωνιστές που είχαν καταλάβει την Πρυτανεία, αφού έβγαλαν πάλι και ένα λόγο, παίνεψαν τον εαυτό τους, είπανε και τα πομπώδη, είπανε και τα ηρωικά τα γνωστά και φύγανε.

Έπιασε τόπο το ξύλο που έφαγαν στο ΑΠΘ" - Ο Γ. Πρετεντέρης φτάνει κάτω από  τον πάτο... - Κατιούσα

Αλλά εγώ αναρωτιέμαι το εξής: Αν έφυγαν μόνοι τους και ήρεμα και με ευγενικό τρόπο, παρά τα πομπώδη κτλ… Πράγμα που σημαίνει βεβαίως ότι το ξύλο που φάγανε πριν μια βδομάδα, δέκα μέρες, έπιασε τόπο. Διότι ο άλλος, αν έχει φάει την μπούφλα και αν έχει φάει τη σφαλιάρα και αν έχει φάει και την κλοτσιά, σου λέει: ωραία παιδιά, εντάξει ο ηρωισμός και ο αγώνας, αλλά μαλακά-μαλακά. Γιατί άμα σε αρχίσουν και μας βαράνε συνέχεια, δεν έχει άκρη. Αυτό να το λέμε. Τουλάχιστον απέδωσε το ξύλο που έφαγαν στην πρώτη κατάληψη…

 

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search