• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Διαδικτυακή συναυλία της Φ.Ε. Μάντζαρος τη Μ. Δευτέρα

April 21, 2021 2582

Το  Μουσικό Σώμα της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μάντζαρος», στο πλαίσιο της πολυετούς του παράδοσης, πραγματοποιεί τη Μεγάλη Δευτέρα, 26 Απριλίου, στις 19:00 το απόγευμα, συναυλία στον Καθεδρικό Καθολικό Ιερό Ναό Κέρκυρας Αγίων Ιακώβου και Χριστοφόρου (Duomo).

Η συναυλία, που έχει αδειοδοτηθεί από τη γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, δε θα έχει κοινό, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, και θα μεταδοθεί απευθείας (την ίδια μέρα και ώρα) από τους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς «Corfu channel» και «Start tv», από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Star fm» (88,8 fm), καθώς και με live streaming από το ειδησεογραφικό διαδικτυακό ιστότοπο «Corfu tv news», όπως και από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις διαδικτυακές σελίδες της ΦΕΜ.

Θα ακουστούν έργα θρησκευτικής και εμπνευσμένης από τα Άγια Πάθη μουσικής, των Korsakov, Appermont, Moriccone, De Michelis, Verdi, Moreno, Κρητικού, Ανδρώνη και Μαυρόπουλου.

Το Μουσικό Σώμα της ΦΕΜ θα διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σωκράτης Άνθης, ενώ την αφήγηση θα πραγματοποιήσει η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα Ναταλία Καποδίστρια, η οποία θα αναγνώσει και σύντομες Ευαγγελικές περικοπές σχετικές με τις ημέρες των παθών.

Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης συναυλίας είναι ότι θα ακουστούν τα πένθιμα μουσικά αριστουργήματα που η «Μάντζαρος» ερμηνεύει κατά τις λιτανείες των επιτάφιων της Μεγάλης Παρασκευής και του Μεγάλου Σαββάτου («La Madruga», «Marcia Funebre» – G. Verdi, «Calde Lacrime», «Το Βασίλειο του Πλούτωνα» – Δ. Ανδρώνη κλπ).

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search