• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Καταγγελία αριστερών οργανώσεων για τις φασιστικές προκλήσεις στην Ηγουμενίτσα

May 06, 2021 304

 

Καταγγέλλουμε στο λαό, τους εργαζόμενους και τη νεολαία  τη φασιστική επίθεση ενάντια σε πανό και ταμπλό αριστερών οργανώσεων και σωματείων που καλούσαν στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης 6 Μάη για να τιμηθεί η Εργατική Πρωτομαγιά στην Ηγουμενίτσα.

Τα φασιστικά θρασίμια περιφέρονται «εν κρυπτώ» στην πόλη κατεβάζοντας απεργιακά καλέσματα, σπάζοντας ταμπλό και κρεμώντας  πανό με αντικομμουνιστικό περιεχόμενο, αποδεικνύοντας ότι  έρχονται να συμπληρώσουν -κάνοντας «τη βρώμικη» δουλειά- την επίσημη πολιτική του συστήματος και της κυβέρνησης, που έχει βάλει στο στόχαστρο τον «εχθρό λαό». Στόχος τους είναι να τρομοκρατήσουν δημοκράτες πολίτες, κοινωνικές και πολιτικές συλλογικότητες που αντιστέκονται.
Οι φασιστικές ομάδες, ως μαντρόσκυλα του συστήματος, τρέφονται και ξεθαρρεύουν από την αντιδραστική πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης, της άγριας καταστολής και του τσακίσματος λαϊκών δικαιωμάτων και ελευθεριών. Τρέφονται και ξεθαρρεύουν με την ακροδεξιά αντικομμουνιστική ρητορική κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών  και παρά την δικαστική καταδίκη της Χ.Α.
 Οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα περάσουν! Οι εργαζόμενοι και η νεολαία θα βαδίσουν πιο αποφασιστικά στο δρόμο του αγώνα και στην πορεία αυτή θα σπάσουν την τρομοκρατία του συστήματος, θα τσακίσουν το φασισμό. Οφείλουν να αποκαλύψουν την φασιστική ιδεολογία με όποιον μανδύα και να παρουσιάζεται υπερασπιζόμενοι τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας. Να δώσουν τη μάχη να καταδικαστούν ολοκληρωτικά ο φασισμός και τα εθνικιστικά – ρατσιστικά παρακλάδια του.
Καλούμε το λαό να συμμετέχει μαζικά στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Μάη 10 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου, διαδηλώνοντας ενάντια στην αντιλαϊκή πανεργατική επίθεση.

ΚΚΕ (μ-λ)

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Μ-Λ ΚΚΕ

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search