• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Σάλος στο twitter με την “ισοτιμία” ρεπό-ευρώ του Χατζηδάκη

June 01, 2021 388

Καταιγιστικά είναι τα σχόλια των χρηστών στο twitter που στηλιτεύουν την πρόβλεψη του νομοσχεδίου του υπουργού Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, σχετικά με την πληρωμή των εργαζομένων με ρεπό αντί για ευρώ.

Οι χρήστες με ιδιαίτερα έξυπνα και καυστικά σχόλια, κατακεραυνώνουν τον Κωστή Χατζηδάκη για το “αντεργατικό και αντικοινωνικό” σχέδιο νόμου που διαλύει τις εργασιακές σχέσεις.

Παραθέτουμε μερικά από τα πιο επιτυχημένα “τιτιβίσματα” που επικρίνουν σαρκαστικά την επιστροφή της χώρας στον εργασιακό μεσαίωνα και τα οποία έχουν αναγάγει σε πρώτο hashtag τον υπουργό Εργασίας και τις προβλέψεις του για την “εκσυγχρονιστική” και “επαναστατική ισοτιμία ευρώ-ρεπό”!

Σημειώνεται ότι η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Διοίκησης, θα προτείνει την πραγματοποίηση απεργίας και συλλαλητηρίου την ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου στη Βουλή και όχι την Πέμπτη, όπως έχουν αποφασίσει οι υπόλοιπες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, λόγω της συμμετοχής και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας, η κινητοποίηση θα λάβει χαρακτηριστικά Γενικής Απεργίας, δεδομένου ότι το ΕΚΑ καλύπτει συνδικαλιστικά και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Εντωμεταξύ, σήμερα στις 6 το απόγευμα, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας θα προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου.

Για την Πέμπτη 3 Ιουνίου, έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ και Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας. ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ θα προχωρήσουν σε συλλαλητήριο στις 11 το πρωϊ, στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση μια ώρα νωρίτερα (10 πμ), στα Προπύλαια.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search