• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Χιλιάδες διαδηλωτές και το απόγευμα στους δρόμους! (Photos/Video)

June 16, 2021 391

Κινητοποιήσεις είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας, καθώς χιλιάδες διαδηλωτές έχουν βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν στις αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο Χατζηδάκη στα εργασιακά.

«Οι εργαζόμενοι έχουν τη δύναμη το νομοσχέδιο-έκτρωμα να μην περάσει» ήταν το σύνθημα που δέσποζε στην εξέδρα των ομιλητών στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση συνδικάτων, εργατικών κέντρων και ομοσπονδιών, το πρωΐ στο Σύνταγμα.

Οι ομιλητές και οι απεργοί υπογράμμισαν ότι «το νομοσχέδιο είναι για τα σκουπίδια, δεν διορθώνεται ούτε βελτιώνεται» .

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε, ύστερα από σύντομη παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στη Βουλή, η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ με τη συμμετοχή πλήθους συνδικαλιστικών οργανώσεων, όπως η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Οικονομικών, σύλλογοι εργαζομένων σε νοσοκομεία, στον χώρο του πολιτισμού, κ.ά, αλλά και φοιτητικοί σύλλογοι και αριστερές συλλογικότητες. Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του νομοσχεδίου Χατζηδάκη για τα εργασιακά, ζητώντας την απόσυρσή του.

 

Νωρίτερα, μπροστά στη Βουλή συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ, το οποίο πραγματοποιεί νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στη Βουλή, ενώ η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στη Βουλή εκ νέου το απόγευμα ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου.

Απογευματινή Απεργιακή συγκέντρωση απότο ΠΑΜΕ ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά, την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Όλη την ημέρα στον δρόμο βρίσκονται σήμερα οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στο κατάπτυστο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, που ξηλώνει εργασιακά δικαιώματα κατακτημένα με αίμα και αγώνες.

Μετά την μεγάλη πρωϊνή κινητοποίηση ταπό νωρίς το απόγευμα χιλιάδες διαδηλωτές βρέθηκαν στο Σύνταγμα διαμαρτυρόμενοι μπροστά στη Βουλή για τις επιδιώξεις της κυβέρνησης.

Το Μ-Λ ΚΚΕ και η ΕΡΓ.Α.Σ με δικό τους μπλοκ είχαν προσυγκέντρωση στις 5.30 στο κάτω μέρος του Συντάγματος και στις 5.45 ανέβηκαν στο επάνω μέρος του Συντάγματος.

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search