• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Δικαιοσύνη για την Καρολάιν: Ομολόγησε ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών

June 17, 2021 469

 

▸Χρειάστηκε ένας μήνας και μια βδομάδα για να να εξιχνιαστεί η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά που σόκαρε την κοινή γνώμη. Η λύση ήταν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας που όμως μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσε να “σπάσει” το διάτρητο αφήγημα του συζύγου.

Τα νέα στοιχεία επιβεβαίωσαν τις υποψίες που υπήρχαν από την πρώτη στιγμή πως ο δολοφόνος είναι ο ίδιος ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ με ελικόπτερο από την Αλόννησο που βρισκόταν για το μνημόσυνο της 20χρονης για να δώσει κατάθεση. Τελικά ο 32χρονος ομολόγησε.

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Καρολάιν αναζητούσε τρόπο να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί.  Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες την τελευταία βραδιά πριν από το στυγερό έγκλημα η νεαρή μητέρα έψαχνε στην πλατφόρμα Booking ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι και τον καταπιεστή της.

Έγκλημα και πολιτική εκμετάλλευση

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για μια υπόθεση που απέκτησε πολιτική διάσταση. Η κυβέρνηση έσπευσε από την πρώτη στιγμή να εκμεταλλευτεί πολιτικά τη δολοφονία αναγγέλλοντας αυστηροποίηση της νομοθεσίας και βαρύτερες ποινές φυλάκισης στο Νέο Ποινικό Κώδικα για τις περιπτώσεις παρομοίων ειδεχθών εγκλημάτων.

Παράλληλα ξενοφοβικοί κύκλοι δεν έχασαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τα παραμύθια του συζύγου ότι οι δράστες μιλούσαν «σπαστά Ελληνικά» για να χύσουν ρατσιστικό δηλητήριο εναντίον όλων των μεταναστών. H πρόεδρος της Ενωσης Εισαγγελέων και αντιεισαγγελέας του Άρειου Πάγου Αννα Ζαιρη έσπευσε να δηλώσει ότι “αυτή η έξαρση της εγκληματικότητας … νομίζω ότι οφείλεται … στην εισροή στην κοινωνία, πληθυσμών που δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Έλληνα”!

Ο ίδιος ο Μητσοτάκης για άλλη μια φορά επικοινώνησε προσωπικά με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και ζήτησε γρήγορη διαλεύκανση του εγκλήματος, ενώ οι δολοφόνοι επικηρύχθηκαν με το εξωφρενικό ποσό των 300.000 ευρώ.

Ο Κυριάκος, Βελόπουλος, αρχηγός του ακροδεξιού μορφώματος Ελληνική Λύση μιλώντας στη Βουλή, με αφορμή το τραγικό συμβάν στα Γλυκά Νερά, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα καταθέτοντας πρόταση νόμου για το δικαίωμα στην οπλοκατοχή, ενώ τάχθηκε ανοιχτά υπέρ τόσο της θανατικής ποινής όσο και την «απελευθέρωση» της αστυνομίας από τους κανόνες εμπλοκής

Η πολιτεύτρια της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου έσπευσε να γράψει ότι η Αριστερά δεν νοιάζεται για την Καρολάιν γιατί η δεύτερη ήταν τάχα… λευκή και πλούσια! Δεν έκανε καν τον κόπο να μάθει ότι η δολοφονημένη κοπέλα ήταν μισή Φιλιππινέζα.

ΠΗΓΗ: prin.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search