• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Φωτορεπορτάζ από τις σημερινές κινητοποιήσεις στα Νοσοκομεία της Αττικής - Αστυνομοκρατία στον Ευαγγελισμό - BINTEO

April 07, 2020 523

 

 

nikos christofakis@ChristofakisN
 
 

Αστυνομία μπήκε να διακόψει την συγκέντρωση ιατρών στον ευαγγελισμό

 
Ενσωματωμένο βίντεο
 
269 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Γιατροί και νοσηλευτές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον πραύλιο χώρο του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Ένταση υπήρξε στον Ευαγγελισμό όταν η αστυνομία μπήκε μέσα στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των εργαζομένων.Στον Ευαγγελισμό. Χυδαία τοποθέτηση των δημοσιογράφων που μιλάνε από το στούντιο του MEGA

Μετά από τις αποδοκιμασίες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από τον προαύλιο χώρο του Ευαγγελισμού.

«Γ. Γεννηματάς»

«Γ. Γεννηματάς»
“ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ”

Το Μ-Λ ΚΚΕ και η ΕΡΓΑΣ

Μέλη του Μ-Λ ΚΚΕ και της ΕΡΓΑΣ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ για έκφραση συμπαράστασης στον αγώνα των γιατρών και νοσηλευτών στα νοσοκομεία της χώρας που αγωνίζονται με αυταπάρνηση και σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για να υπερασπίσουν το αναφαίρετο δικαίωμα του λαού στην περίθαλψη και την υγεία.

Με την παρουσία τους στην κινητοποίηση που κάλεσε η ΟΕΝΓΕ, για την Τρίτη 7 Απρίλη στις 8.00 το πρωί, βρέθηκαν στις πύλες των νοσοκομείων, Ευαγγελισμός, Γεννηματά και Κρατικό Νίκαιας, και ανάρτησαν πανό συμπαράστασης.  

Ευαγγελισμός

Στο Αττικόν

Την προσπάθεια φίμωσής τους από τον διοικητή του νοσοκομείου αναφοράς για τον Sars-Cov-2 «Αττικόν» καταγγέλλουν εργαζόμενοι τονίζοντας ότι τους έστειλε έγγραφο με το οποίο ζητούσε «οποιεσδήποτε ανακοινώσεις προς τα ΜΜΕ για θέματα του Νοσοκομείου, να πραγματοποιούνται μετά από ενημέρωση και έγκριση της Διοίκησης».

ΑΤΤΙΚΟΝ

Το σωματείο «Η αναγέννηση» διαμηνύει ότι δεν φοβάται και πραγματοποιεί σήμερα το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο αίθριο του νοσοκομείου, στο πλαίσιο της πανελλαδικής ημέρας δράσης για την Υγεία.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι συνάδελφοί τους με σοβαρά νοσήματα δεν απαλλάσσονται από την εργασία τους παρά τις αντίθετες ιατρικές γνωματεύσεις και ότι το «Αττικόν» έχει μετατραπεί σε νοσοκομείο-κουφάρι, καθώς έχει ανασταλεί η λειτουργία του 80% των κλινικών και ιατρείων, επιρρίπτοντας την ευθύνη στην κυβέρνηση.

prologos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Media

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search