• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αθλιότητα δίχως τέλος – Φτου σας!

June 25, 2021 427



‘Εδειξαν βίντεο από αγώνες τζούντο για να περιγράψουν το είδος της «λαβής» που έκανε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά!

Έχει τέλος η αθλιότητα στην μιντιακή κάλυψη της γυναικοκτονίας που έχει συγκλονίσει την χώρα;


Η απάντηση είναι όχι. Μάλιστα, δηλώνουμε ότι εμείς, που καταγράφουμε καθημερινά γεγονότα, είμαστε σοκαρισμένοι με αυτό που εξελίχθηκε στην εκπομπή του Ευαγγελάτου στο Mega σήμερα Πέμπτη 24/6.

Τι συνέβη;

Μετά τον

– Προστάτη του Πολίτη, Μπαλάσκα, που ενημέρωσε στον αέρα πώς θα πέσεις στα μαλακά αν σκοτώσεις την γυναίκα σου,


– την Ι. Μάνδρου στον ΣΚΑΪ που ισχυρίστηκε ότι ο «φερόμενος ως δράστης», ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, είναι και “συγκροημένος” και «δεν είναι για τα αίματα»,

– την ψυχολόγιο Τ. Μακρή που μίλησε – πάλι στον ΣΚΑΙ για «…γοητευτική προσωπικότητα» της οποίας «θα αρχίσετε κι εσείς να είστε followers»,

ήρθε ο Ευαγγελάτος που έκανε και «αποκάλυψη»!

Ποια είναι αυτή; «Πώς δολοφόνησε ο πιλότος την Καρολάιν – Η λαβή που προκαλεί απώλεια αισθήσεων και εξηγεί γιατί δεν αντέδρασε το θύμα».


Για να απαντήσει, δε, στο φλέγον ερώτημα, που κουβαλάει τόση δημοσιογραφική δεοντολογία όση ευωδία κουβαλάνε τα σκουπίδια που σαπίζουν στην χωματερή, τι έκανε ο τύπος; Εδειξε, προς τέρψη του κοινού, που προφανώς κατά τους Ευαγγελάτους διψάει για αίμα, δύο βίντεο από αγώνες τζούντο γυναικών, ώστε να εξηγήσει – αυτό θα πει «δημοσιογραφική έρευνα»… – πως μια συγκεκριμένη λαβή φέρνει λιποθυμία. Μετά, φυσικά, ακολούθησαν τα κανιβαλικά για το πώς η λιποθυμία μπορεί να εξελιχθεί σε θάνατο…

Η πρώτη αντίδραση μας όταν το είδαμε (στο βίντεο μετά το 8ο λεπτό) ήταν αυτή: Φτου σας! Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε αν αξίζουν καν το φτύσιμο. Γνωρίζουμε και επιμένουμε, όμως, αυτό που είπαμε στην αρχή: Η αθλιότητα (τους) δεν έχει τέλος. Και πως οι «αποκαλύψεις» τους είναι πράγματι αποκαλυπτικές για να αντιληφθεί κάθε – μη χαλασμένος – άνθρωπος ότι σε περιπτώσεις σαν τις δικές τους είναι που ντρέπεται ακόμα και η ντροπή, που νιώθει άθλια και αναγουλιάζει ακόμα και η αθλιότητα!

ΠΗΓΗ: imerodromos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search