• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Πάνος Παπανικολάου (Γ.Γ. ΟΕΝΓΕ): Μας θεωρούν ήρωες μόνο όταν δεν έχουμε φωνή

April 07, 2020 245

Πάνος Παπανικολάου (Γ.Γ ΟΕΝΓΕ): Μας θεωρούν ήρωες μόνο όταν δεν έχουμε φωνή

“Να απολογηθεί άμεσα ο κύριος Χρυσοχοΐδης για την απαράδεκτη εισβολή της αστυνομίας στον Ευαγγελισμό”, δήλωσε γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Π. Παπανικολάου στην κάμερα της σελίδας “Μένουμε Ενεργοί – Υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη” για την Πανελλαδική Μέρα Δράσης για τη δημόσια υγεία, τα αιτήματά των υγειονομικών και την απαράδεκτη εισβολή της αστυνομίας στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.

 

Αναλυτικά η δήλωσή του

“Εργαζόμενοι γιατροί, νοσηλευτές και όλοι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Νίκαιας, συμμετέχουν στη σημερινή συμβολική διαμαρτυρία που κάλεσε η ΟΕΝΓΕ για να είναι η Τρίτη 7 Απριλίου, μέρα πανελλαδικής δράσης για τη δημόσια περίθαλψη.

Τα αιτήματα μας είναι περισσότερες κλίνες ΜΕΘ που χρειάζεται το σύστημα για να υπερασπιζόμαστε την υγεία του λαού. Μόνιμες προσλήψεις προσωπικού, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργούν και οι κλίνες ΜΕΘ και γενικά όλα τα τμήματα. Επίταξη άνευ όρων όλου του μεγάλου ιδιωτικού τομέα περίθαλψης, αποτελεσματικά επαρκή μέσα ατομικής προστασίας για τους υγειονομικούς έτσι ώστε να μην αρρωσταίνουν και βγαίνουν εκτός μάχης, τα οποία είτε δίνονται με το σταγονόμετρο, είτε κυκλοφορούν σε πολλές περιπτώσεις τις τελευταίες ημέρες, ελαττωματικές παρτίδες τέτοιων υλικών, όπως έχει καταγγελθεί από συναδέλφους πολλών νοσοκομείων.

Η κυβέρνηση σήμερα διέπραξε μια μέγιστη αθλιότητα, στέλνοντας πάνοπλους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, να εισβάλλουν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και να διώξουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ίδιου του νοσοκομείου. Αυτή την πρωτοφανή αθλιότητα πρέπει να απολογηθεί αμέσως ο κ. Χρυσοχοιδης αν δεν το κάνει, οφείλει ο κ. Πρωθυπουργός να κάνει άμεσα δεκτή την παραίτησή του, άσχετα αν ο κ. Χρυσοχοΐδης την υποβάλλει ή όχι. Βλέπουμε και γενικότερα τις τελευταίες ημέρες ότι οι ήρωες με τις λευκές μπλούζες και τις πράσινες που λέει ο κ. Πρωθυπουργός μέσα σε εισαγωγικά, θεωρούνται ήρωες μόνο όταν δεν έχουν φωνή, μόνο όταν είναι σκυμμένοι και φιμωμένοι. Όταν ορθώνουν το ανάστημά τους και λένε την αλήθεια για την κατάσταση στα νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας και στο ΕΚΑΒ, προφανώς η κυβέρνηση και συνολικά το σύστημα σταματάει να τους θεωρεί ήρωες και τους θεωρεί τρομοκράτες, είτε στέλνει την αστυνομία για να τους καταστείλει είτε επιστρατεύει τα πιο σάπια και θλιβερά έμμισθα παπαγαλάκια τους.”

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Media

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

Χόβολη

 

Calendar

« July 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search