• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ψυχριατρική κλινική Θριάσιου: Έβγαλαν ασθενείς με ράντζα και στην τραπεζαρία! – [PHOTO]

July 08, 2021 788

 

Απαράδεκτη είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Ψυχιατρική Κλινική του Θριάσιου Νοσοκομείου, με ράντζα ακόμη και στην τραπεζαρία, ώστε να χωρέσουν οι ασθενείς.

Παρουσιάζοντας την κατάσταση η ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας) σημειώνει ότι υπάρχουν ράντζα παντού. Στους διαδρόμους, στην τραπεζαρία, σε κάθε σπιθαμή της κλινικής. Μόνο στα γραφεία του προσωπικού δεν υπάρχουν ράντζα και στις τουαλέτες.

Η ομοσπονδία θυμίζει επίσης απόσπασμα από την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στο συνέδριο με θέμα “Το σύστημα Υγείας στην COVID-19 και στη μετά-COVID-19 εποχή”: “Ως προς την ψυχική υγεία, ξέρουμε ότι οι ασθένειες του μέλλοντος δεν θα είναι κατ’ ανάγκη οι ίδιες με τις ασθένειες του παρελθόντος. Είναι ένα ζήτημα τα οποίο με απασχολεί πάρα πολύ, το ζήτημα της ψυχικής υγείας σε όλες τις εκφάνσεις, ξεκινώντας από τα παιδιά, τους εφήβους και μετά προχωρώντας στους ενήλικες. Έχουμε ένα πολύ συγκροτημένο σχέδιο και μια πολύ καλή ομάδα η οποία δουλεύει τα ζητήματα ψυχικής υγείας, αλλά ένα από τα ζητήματα γύρω από αυτήν τη συζήτηση αφορά και τη δυνατότητά μας να μιλάμε ανοιχτά και δημόσια γύρω από ζητήματα τα οποία εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα θεωρούσαμε στη χώρα μας ταμπού”.

“Αυτό είναι το συγκροτημένο σχέδιο που έχετε για την ψυχική υγεία;”, διερωτάται η ΟΕΝΓΕ, σημειώνοντας ότι σε έναν από τους θαλάμους νοσηλεύεται επίσης μία έγκυος γυναίκα.

ΠΗΓΗ: 3pointmagazine 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search