• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ρατσιστική επίθεση με μαχαίρι κατά 22χρονου διανομέα

July 13, 2021 784

 

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ένας 22χρονος, με καταγωγή από τις Σεϋχέλλες, καθώς έβγαινε από μία πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο, όπου είχε πάει για να παραδώσει παραγγελία.

Ο νεαρός δέχτηκε επίθεση από τρία άτομα που φορούσαν μάσκες, τα οποία τον ξυλοκόπησαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στην περιοχή του γλουτού και του μηρού.

 

«Την επόμενη φορά θα έρθουμε στο σπίτι σου» φέρονται να τον απείλησαν οι τρεις άνδρες, η δράση των οποίων παραπέμπει στα τάγματα εφόδου που για μεγάλο διάστημα δρούσαν ανενόχλητα χάρη στην παρουσία της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο.

Ο 22χρονος Θοδωρής, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τώρα αναρρώνει στο σπίτι του.

«99% ρατσιστική επίθεση! Δυστυχώς το μαύρο χρώμα του δέρματος του ήταν η αιτία της χωρίς λόγο επίθεσης που δέχτηκε. Το παλικάρι που τραυματίστηκε το γνωρίζω προσωπικά και μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είναι πρότυπο ευγένειας και αρίστης συμπεριφοράς όπως και είναι άψογος στην δουλειά του μιας και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα στην πρωινή του δουλειά από όπου και τον γνωρίζω! Δεν κατάφερε να διαφύγει από τους τρεις μασκοφόρους οι οποίοι του επιτέθηκαν (και πάλι τονίζω χωρίς λόγο, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι) και ενώ βγήκε από πολυκατοικία στην οποία μόλις είχε αφήσει την παραγγελία», δήλωσε επαγγελματίας της Καλλιθέας που τον γνωρίζει πολύ καλά.

Ο νεαρός εργάζεται το πρωί σε ένα καφέ στην Καλλιθέα και το βράδυ σε μία κρεπερί, στο Παλαιό Φάληρο.

Τους δράστες αναζητεί η αστυνομία.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search