Print this page

Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις για το εργοστάσιο απορριμμάτων της Κέρκυρας

July 15, 2021 4482

 

Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις για το εργοστάσιο απορριμμάτων της Κέρκυρας που έχει εξαγγελθεί εδώ και κάποια χρόνια, αλλά τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή με το πρόβλημα των σκουπιδιών σε όξυνση και έπονται χειρότερα. Να σημειωθεί ότι  από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διαβεβαίωναν  ότι ο διαγωνισμός θα “τρέξει” πιο γρήγορα, αλλά … Η κατάσταση στο Τεμπλόνι είναι εκρηκτική και η λύση της μεταφοράς είναι ένα μπάλωμα, άλλωστε προκύπτει σοβαρό πρόβλημα και με την εκκρεμότητα του Σταθμού Ματαφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Νότιας Κέρκυρας που είναι πολύ σοβαρή μετά την άρνηση ματαφοράς των απορρριμμάτων στο πολύπαθο Τεμπλόνι.

Οι καθυστερήσεις συνδέονται με τη νέα αναβολή – τρίτη συνεχόμενη - στην αποσφράγιση των προσφορών για το εργοστάσιο απορριμμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι η ΗΛΕΚΤΩΡ προσέφυγε στην Ανεξάρτητη Αρχή εξέτασης δικαστικών προσφυγών, καθώς το έντυπο οικονομικής προσφοράς δεν γινόταν αποδεκτό από την ψηφιακή πλατφόρμα του ΕΣΗΔΙΣ. Η αποσφράγιση των προσφορών κατόπιν όλων αυτών μεταφέρθηκε για τις 16 Σεπτεμβρίου, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Διαβαθμιδικού ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων.

Μέχρι στιγμής για το εργοστάσιο έχουν καταθέσει προσφορά τρεις εταιρίες και συγκεκριμένα :

 

ΘΑΛΗΣ Α.Ε.

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.

WATT Α.Ε. - INTRAKAT

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.