Print this page

Τούρκοι και Κούρδοι πολιτικοί πρόσφυγες καταδικάστηκαν στην Ελλάδα, αδιακρίτως, σε 33 χρόνια ο καθένας!

July 19, 2021 825

 

Ο Μιχαλολιάκος, ως έχων τη διεύθυνση της Χρυσής Αυγής καταδικάσθηκε σε 13 χρόνια κάθειρξη, οι δε υπόλοιποι χρυσαυγίτες σε 6 χρόνια για ένταξη στη Χρυσή Αυγή.

 

Οι Τούρκοι και Κούρδοι πολιτικοί πρόσφυγες καταδικάσθηκαν αδιάκριτα 33 χρόνια ο καθένας (εκτιτέα  20) για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση,  που δεν δρα στην Ελλάδα και μάλιστα ένταξή τους σε χρόνο που βρίσκονταν προφυλακισμένοι στις ελληνικές φυλακές. 

Σύνολο 537 έτη κάθειρξης στη βάση της συλλογικής ευθύνης. 

Έργα και ημέρες της ελληνικής δικαιοσύνης στα χρόνια της Αριστείας…Ημέρα πανηγυρισμών για τον Ερντογάν!

(Από τη δικηγόρο Αλέκα Ζορμπαλά)

Εμείς ξέρουμε:

«Το δίκαιό σας είναι η θέληση της τάξης σας που αναγορεύτηκε σε νόμο, θέληση που το περιεχόμενό της καθορίζεται από τις υλικές συνθήκες ύπαρξης της τάξης σας».

Μαρξ και Ενγκελς στο Κομμουνιστικό Μανιφέστο απευθυνόμενοι στους αστούς

«Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισιάς, παραδίνεται για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των κλεφτών».

Κώστας Βάρναλης


Το δίκαιο σε όλες τις ταξικές κοινωνίες εκφράζει και κατοχυρώνει τις σχέσεις κυριαρχίας και υποταγής, κατοχυρώνει και εκφράζει τη δικτατορία ορισμένης τάξης. Της αστικής στην συγκεκριμένη περίπτωση. «Το δίκαιο των άνισων είναι δίκαιο της ανισότητας».

 Κ. Μάρξ


Το δικαστήριο των αστών πάντοτε ήταν και παραμένει «τυφλό, εκλεπτυσμένο εργαλείο ανελέητης καταπίεσης των τάξεων που εκμεταλλεύονται, που περιφρουρεί τα συμφέροντα των παραλήδων».

Β.Ι. Λένιν

ΠΗΓΗ: e-prologos.gr 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.