• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Οι Ελληνικές Αρχές παρέδωσαν Κούρδισσες αγωνίστριες στα νύχια των Τούρκων στα σύνορα του Έβρου – Οργή για την προδοσία στους Κούρδους

July 20, 2021 959

 

Ένα απίστευτα ντροπιαστικό για την Ελλάδα περιστατικό, συνέβη στον Έβρο, όπου οι ελληνικές Αρχές παρέδωσαν δύο Κούρδισσες πολιτικές ακτιβίστριες που δικαιούνταν άσυλο, στους Τούρκους στρατιώτες!

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό «Φωνή των Κούρδων», στις 29 Ιουνίου, οι Meral Şimşek και Dicle Muhamed, δύο Κούρδισες που είναι γνωστές για τις θέσεις τους εναντίον του στυγνού τουρκικού καθεστώτος, πέρασαν τα σύνορα στον Έβρο και εισήλθαν στην Ελλάδα.

Κυνηγημένες για τις απόψεις τους από το αυταρχικό καθεστώς του Ταγίπ Ερντογάν, οι δύο γυναίκες που πρόσκεινται πολιτικά στο Δημοκρατικό Κόμμα των Λαών (HDP), μόλις εισήλθαν στη χώρα μας παραδόθηκαν στις αρχές ως όφειλαν, εξήγησαν την κατάστασή τους και αιτήθηκαν πολιτικό άσυλο.

Όπως κατέστησαν σαφές στις ελληνικές αρχές, οι δυο γυναίκες αντιμετωπίζουν ψευδείς κατηγορίες για «συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση» στην Τουρκία και η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο. Πρόκειται μάλιστα για γνωστές και προβεβλημένες ακτιβίστριες, καθώς για παράδειγμα τα κουρδικά ποιήματά της Şimşek δημοσιεύθηκαν σε ανθολογία ποίησης το 2021 στην Ελλάδα.

πηγή: agonaskritis.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search