• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Όταν ο Άδωνις αποκαλούσε Νέρωνα τη ΝΔ: “Έκαψε την Ηλεία, την Πάρνηθα, την Αττική – τι πρέπει άλλο να καεί για να πούνε κάποιοι ότι απέτυχε η Κυβέρνηση; (ακούστε τον)

August 07, 2021 467

Όταν ο Άδωνις αποκαλούσε Νέρωνα τη ΝΔ: “Έκαψε την Ηλεία, την Πάρνηθα, την Αττική – τι πρέπει άλλο να καεί για να πούνε κάποιοι ότι απέτυχε η Κυβέρνηση; Ο Νέρων είχε τόσο επιτυχία στη φωτιά αναρωτιέμαι;” (ακούστε τον)

Τι έγινε; Παραιτήθηκε από υπουργός ο Άδωνις και καταγγέλλει την κυβέρνηση; Όχι, βέβαια! Απλά καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ όταν ο ίδιος ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ. Άλλα χρόνια τότε…

Ακούστε τι λέει ο Άδωνις το 2007 (Κυβέρνηση Καραμανλή) για αυτές τις φωτιές

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης την εποχή που ήταν βουλευτής του ΛΑ. Ο. Σ. κάνει αναφορά στις καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας, της Πάρνηθας και της Αττικής το 2007.

Στο βίντεο, κατηγορεί την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή για τον τρόπο που χειρίστηκε την ασύμμετρη απειλή, παρομοιάζοντάς τον με τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Νέρωνα. Ο Νέρωνας κατά τη βασιλεία του, κατηγορηθήκε ότι έβαλε φωτιά στη Ρώμη το 64 μ. Χ., με αποτέλεσμα να καταστραφούν τα 2/3 της πόλης.

«Μα ο Νέρων είχε τόση επιτυχία στη φωτιά, αναρωτιέμαι και έχει γίνει τόσο διάσημος στην ιστορία; Δεν αφήσαν τίποτα» και συνεχίζει «είδαμε στη θητεία αυτής της κυβερνήσεως να καίγεται η Αρχαία Ολυμπία, ο Άγνωστος Στρατιώτης, το κέντρο της Αθήνας και ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου της Αττικής. Τι άλλο θέλετε ρε παιδιά; Να τους δώσουμε βραβείο; Να τους πούμε μπράβο τι σπουδαίοι που είστε; Τι καλά που τα κάνετε; Δηλαδή ο ορισμός της αποτυχίας ποιος είναι; Τι πρέπει άλλο να καεί για να πούνε κάποιοι ότι απέτυχε η κυβέρνηση;».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search