• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Απίστευτη καταγγελία: Ανάγκασαν μητέρα και γιο με ειδικές ανάγκες να αποβιβαστούν από το πλοίο

August 22, 2021 5916

 

Τι υποστηρίζει η καταγγέλλουσα

 

Απάνθρωπη συμπεριφορά καταγγέλλει μία γυναίκα που ανήμερα της Παναγιάς επιβιβάστηκε σε πλοίο από την Κέρκυρα με προορισμό τους Παξούς. Μαζί της ήταν και ο γιος της, άτομο με ειδικές ανάγκες.

Όπως υποστηρίζει η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας έχει στη διάθεση του το thebest.gr, ξαφνικά, την επισκέφθηκε ο μηχανικός του πλοίου, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα της αρνήθηκε να της πει το όνομα του, και την διέταξε, όπως τονίζει, εκείνη και ο γιός της να κατέβουν από το πλοίο, στο λιμάνι της Λευκίμμης,  καθώς ο γιος της μιλούσε στον κόσμο και υπήρχαν παράπονα επιβατών.

Όπως αναφέρει η γυναίκα, καθώς δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, και νομίζοντας ότι είναι στην πόλη της Λευκίμης, αναγκάστηκε να αποβιβαστεί τελικά στη μέση του… πουθενά και να υποβληθεί, μαζί με το γιο της, σε μία τεράστια ταλαιπωρία, οικονομική ζημιά αλλά και μείωση της αξιοπρέπειας τους.

 
 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, ο καπετάνιος του πλοίου δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όπως αναφέρει μετά την αποβίβαση τους από το πλοίο κόντεψαν να πάθουν ηλίαση ενώ η γυναίκα πλήρωσε και 70 ευρώ ταξί προκειμένου να επιστρέψει στην πόλη της Κέρκυρας.

Να σημειώσουμε ότι η γυναίκα έχει κάνει δημόσια καταγγελία για το περιστατικό και έχει στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, το Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας, τον Λιμενάρχη Κέρκυρας, τον Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων ατόμων με ειδικές ανάγκες και τα ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ:  thebest.gr
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search