Νομίζουν ότι είναι αναγνωρίσιμοι οι διάφοροι υπουργοί από όλους και τους φαίνεται παράξενο, όταν δεν τους αναγνωρίζουν. Έτσι την πάτησε και ο Κωστής Χατζηδάκης, γνωστός για περιβαλλοντοκτόνους, αντισυνδιακαλιστικούς - απεργοκτόνους και αντιδημοκρατικούς νόμους που βρέθηκε στην Κέρκυρα για την παράδοση των εργατικών κατοικιών από τον ΟΑΕΔ. Ο υπουργός Εργασίας αποφάσισε να κάνει αιφνιδιαστική επίσκεψη στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στο νησί, αλλά σίγουρα δεν θα περίμενε ότι δεν θα τον αναγνωρίσουν.

Ο κ. Χατζηδάκης με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε ότι ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν τον αναγνώρισε και νόμιζε ότι κάποιος του κάνει πλάκα.

Διαβάστε παρακάτω πώς περιγράφει σε ανάρτησή του στο Facebook την συνομιλία που είχε μετά την είσοδό του στο υποκατάστημα:

«"Καλημέρα, είμαι ο υπουργός" είπα στον υπάλληλο του ΕΦΚΑ που καθόταν πίσω από ένα γκισέ στην Κέρκυρα στις 9:00 σήμερα το πρωί. "Έλα τώρα, τι είναι αυτά;" μου απάντησε. "Κοιτάξτε με καλά. Είμαι ο υπουργός. Πιστέψτε με!" του είπα. "Ωωω, συγγνώμη, κύριε υπουργέ!" μου είπε εκείνος, αφού διαπίστωσε ότι δεν του κάνω πλάκα. Έτσι ξεκίνησε η μέρα μου σήμερα στην Κέρκυρα, με μια απροειδοποίητη επίσκεψη στον ΕΦΚΑ Κερκύρας, καθώς πήγα στο νησί για την παράδοση των νέων εργατικών κατοικιών».

«Καλημέρα, είμαι ο υπουργός», είπε στον υπάλληλο και εκείνος του απάντησε «έλα τώρα, τι είναι αυτά;».

«Κοιτάξτε με καλά. Είμαι ο υπουργός. Πιστέψτε με!», επανέλαβε ο κ. Χατζηδάκης.