• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Aκυρώνεται και η διοργάνωση του 3ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας – Corfu Half Marathon

September 03, 2021 5657

 

Ανακοινώθηκε και επίσημα η  ακύρωση της διοργάνωσης του 3ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας – Corfu Half Marathon

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, με λύπη σας ενημερώνουμε ότι ακυρώνεται και η Διοργάνωση του 3ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας – Corfu Half Marathon που είχε προγραμματιστεί για τις 26/09/21.
Ζητάμε την κατανόηση σας και σας ευχαριστούμε για τη διάθεσή σας να συμμετέχετε στον αγώνα μας, όμως αρκετά προβλήματα λογο της πανδημίας του Covid-19 και η επιφερόμενη καθυστέρηση όλων των ενεργειών μας, δεν μπορούν να διασφαλίσουν την άρτια διοργάνωση με την εφαρμογή των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ και την επιτυχία των αγώνων.

Συναρτήσει ότι πρόκειται για αγώνες που διεξάγονται επί δημοσίας οδού, η επιτυχία εξαρτάται από πλήθος παραγόντων και ως εκ τούτου ο Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας προέβη στη δύσκολη απόφαση για μια ακόμα χρονιά της ακύρωσης της Διοργάνωσης του 2021 καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να υποβαθμίσει την εμπειρία των δρομέων και των Δημοτών, όταν μάλιστα ο πήχης της Διοργάνωσης τέθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο κατά την διεξαγωγή της τα προηγούμενα χρόνια- κάτι που θα ήταν άδικο τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για την ίδια την Κέρκυρα η οποία αξίζει μια μεγάλη αθλητική Διοργάνωση.

Ευελπιστούμε στην διοργάνωση του Corfu Half Marathon το 2022 κάτω από διαφορετικές – καλύτερες συνθήκες.

Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε στην υποστήριξη της κοινής μας προσπάθειάς το 2022 αναγνωρίζοντάς την ως μία εκδήλωση που εκτός των άλλων θα δώσει ώθηση στην επάνοδο στην κανονικότητα, την περαιτέρω κοινωνική, αθλητική, πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη της Κέρκυρας και στην προβολή των ιστορικών και πολιτιστικών Θησαυρών της.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search