• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ήταν fan του Mad Clip ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας;

September 03, 2021 658

 

Τον 34 χρονο ράπερ Πίτερ Αναστασόπουλος γνωστό ως Mad Clip δεν τον γνωρίζαμε ούτε τον ίδιο ούτε τα τραγούδια του. Τον μάθαμε όταν ακούσαμε τον τραγικό θάνατό του όταν το μάρκας Porsche αυτοκίνητό του εκτράπηκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Με αφορμή τον θάνατο του τράπερ Mad Clip o αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας έγραψε σχετικά: «Σκοτεινό σαν το σκοτάδι» τούτο το ξημέρωμα για εκατομμύρια fans του Mad Clip. Έφυγε βιαστικά. Θα ζει όμως για πάντα στα χείλη όσων θα τραγουδούν τα τραγούδια του. R.I.P.»

Κάτω απ’ την ανάρτηση έχουν πέσει «βροχή» τα σχόλια, με εκατοντάδες χρήστες του Twitter να τρολάρουν τον υπουργό για τα μουσικά του γούστα, ακόμα και να τον κατηγορούν ότι επιχειρεί να καπηλευτεί τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου για μερικά ψηφαλάκια της νεολαίας.

Ωστόσο θεωρούμε ότι το πιο σημαντικό σχόλιο το κάνει ένας αναγνώστης που γράφει: “Αυτά τα τραγούδια εννοείς;” και παραθέτει ένα από τα γνωστά τραγούδια του Mad Clip. Ακούστε το να πάρετε μια εικόνα. Εμείς πάντως που το ακούσαμε είπαμε αλίμονο αν αυτά τα “τραγούδια” έχουν εκατομμύρια fans…

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search