• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Εξαφάνιση 80χρονης στην Κέρκυρα: «Οι εκσκαφείς δεν βρήκαν τίποτα»

September 20, 2021 4380

 

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της 80χρονης Μαρίας Κόλλιας από την Κέρκυρα, η οποία έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 6 Σεπτεμβρίου. Οι δικοί της άνθρωποι αγωνιούν, ενώ στις αστυνομικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός καθώς δεν αποκλείεται η ηλικιωμένη γυναίκα να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Οι αστυνομικές αρχές τα προηγούμενα 24ωρα είχαν προχωρήσει στις προσαγωγές τριών ατόμων εκ των οποίων αυτή τη στιγμή κρατείται και εξετάζεται ως ύποπτο το ένα από αυτά. Μάλιστα έχουν γίνει και εκσκαφές σε ένα χωράφι ιδιοκτησίας της ηλικιωμένης γυναίκας, καθώς υπήρξαν αναφορές από έναν από τους προσαχθέντες ότι η γυναίκα έχει θαφτεί εκεί.

Μιλώντας στο newsit.gr o εγγονός της 80χρονης αγνοούμενης, αναλύει με κάθε λεπτομέρεια την εξαφάνιση της γιαγιά του αλλά και τις έρευνες που ακολούθησαν για τον εντοπισμό της. «Αγνοείται από το πρωί της 6ης Σεπτεμβρίου. Το προηγούμενο βράδυ είχε μιλήσει με την γειτόνισσά της γύρω στις οκτώ το βράδυ είπαν καληνύχτα. Το πρωί της 6 Σεπτεμβρίου η αδερφή της που πήγε στο σπίτι της βρήκε στην κουζίνα το φλιτζάνι και τον καφέ. Ήταν έτοιμη να φτιάξει τον καφέ της πριν εξαφανιστεί. Το σπίτι ήταν κλειδωμένο, ενώ δεν ήταν ακατάστατο. Είναι υγιέστατη η γιαγιά μου, ούτε άνοια έχει ούτε κάτι άλλο. Είναι πολύ δυνατή γυναίκα. Μπορεί να είναι 80 ετών αλλά έχει τέτοια δύναμη λες και είναι 60» αναφέρει στο newsit.gr ο εγγονός της 80χρονης γυναίκας, Θωμάς Αποστολάκης, και συνεχίζοντας προσθέτει: «Δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας. Δεν έχει ξαναφύγει ποτέ και έχει ένα απλό κινητό το οποίο δεν το είχε κλείσει ποτέ. Το φόρτιζε συνέχεια για να μην κλείσει. Από την στιγμή που εξαφανίστηκε είναι κλειστό. Η τελευταία επικοινωνία ήταν με την γειτόνισσα πριν κοιμηθεί».


«Πήγαν εκσκαφείς, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα»
Μιλώντας στο newsit.gr, o εγγονός της ηλικιωμένης γυναίκας αναφέρεται και στις έρευνες των αστυνομικών αρχών της Κέρκυρας. Αρχικά οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. παρουσία εισαγγελέα ερεύνησαν το σπίτι και την αποθήκη ενός γείτονα της 80χρονης με τον οποίο συχνά είχε έρθει σε αντιπαράθεση. Αφού δεν βρήκαν τίποτα συνέχισαν τις έρευνες τους και προσήγαγαν άλλους δύο γείτονες της εξαφανισμένης γυναίκας. Πρόκειται για ένας 60χρονο άνδρα και τον 40χρονο γιο του. Ο πατέρας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την ηλικιωμένη γυναίκα και την έθαψε σε ένα χωράφι της αγνοούμενης, ωστόσο δεν εντόπισαν τίποτα. «Η αστυνομία χθες προσήγαγε δύο άνδρες, πατέρα και γιο. Ο πατέρας είπε ότι εγώ τη σκότωσα και την έθαψα στο χωράφι. Ωστόσο ο άνθρωπος που είπε ότι την σκότωσε αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο γιος του κρατείται ακόμα. Δεν είχε καμία διαφορά με αυτούς τους δύο άνδρες η γιαγιά μου» λέει ο Θωμάς Αποστολάκης και συνεχίζοντας συμπληρώνει: «Σήμερα έμαθα ότι πήγαν εκσκαφείς, έσκαψαν αλλά δεν βρέθηκε τίποτα. Η κατάσταση είναι τραγική, μας έφαγε το άγχος».

«Δεν ξέρουμε γιατί είπε ψέματα»
Το newsit.gr, μίλησε και με ένα από τα παιδιά της αγνοούμενης γυναίκας. Η Βασιλική Κόλλα την ώρα που μας έλεγε τις παρακάτω λέξεις βρίσκονταν στο Αστυνομικό Τμήμα και περίμενε να μάθει νέα από τις έρευνες. «Εμείς είμαστε εδώ αλλά δεν υπάρχει κανένα νεότερο. Οι έρευνες συνεχίζονται, δεν σταματάνε. Τίποτα δεν έχει βρεθεί. Έχουν γυρίσει όλο το χωράφι ανάποδα αλλά τίποτα. Το χωράφι είναι της μάνας μου. Δεν ξέρουμε γιατί είπε ψέματα, δεν βρέθηκε τίποτα. Αυτός τώρα, ο πατέρας είναι ελεύθερος. Ο γιος είναι ακόμα μέσα. Τον εξετάζουν ως ύποπτο», καταλήγει η κ. Κόλλα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search