• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

ΕΓΕΣΥΚ: Αποχώρησε ο μοναδικός θωρακοχειρουργός από το ΓΝ Κέρκυρας - "Έχουμε κουραστεί από πολιτικούς – Μαυρογιαλούρους"

November 01, 2021 5436

 

Η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας αναφέρεται με ανακοίνωσή της στο γεγονός της αποχώρησης του θωρακοχειρουργού από το ΓΝ Κέρκυρας

Η ανακοίνωση

Ακόμα μια αποχώρηση ιατρού από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Αυτή τη φορά ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ θωρακοχειρουργός του νοσοκομείου.

Κατά την επίσκεψη, του τότε υπουργού υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ο Θωρακοχειρούργος είχε μιλήσει και στον κ. Κικίλια και του είχε θέσει το πρόβλημα. Τότε ο υπουργός είχε δεσμευτεί ότι θα μονιμοποιηθούν οι επικουρικοί, πόσο δε αυτός που είναι ο αρχαιότερος επικουρικός στη χώρα.

Επειδή έχουμε κουραστεί από πολιτικούς – Μαυρογιαλούρους, κοινοποιείται η επιστολή αποχώρησής του, στην οποία γίνεται φανερή η απογοήτευση ενός ιατρού ο οποίος και θα ήθελε να συνεχίσει τη συνεισφορά του στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας από τη μια και από την άλλη η αδιαφορία τόσο της πολιτείας όσο και του νοσοκομείου.

Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν:

Για ποιον λόγο δεν προκηρύχθηκε μόνιμη θέση, παρόλο που έχει γίνει τροποποίηση του οργανισμού του Νοσοκομείου από 8μηνου, ούτως ώστε να μπορέσει ένας ιατρός που έχει συνεισφέρει για 9 συναπτά έτη στο δημόσιο σύστημα υγείας να την διεκδικήσει; Κρίνεται απαραίτητη η παρουσία θωρακοχειρουργού στο νοσοκομείο Κέρκυρας και αν ναι, πως και πότε θα αναπληρωθεί η θέση του ; Ποια τα κίνητρα της πολιτείας έτσι ώστε να γίνει το νοσοκομείο της Κέρκυρας ελκυστικό σε σχέση με τα όμορα νοσοκομεία σε ότι αφορά τη στελέχωσή του; Κύριοι δεν έχουμε την πολυτέλεια απώλειας προσωπικού.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search