• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

ΝΠ ΟΤΟΕ Κέρκυρας: “Τα θέματα παροχών υγείας είναι αδιαπραγμάτευτα”

April 23, 2020 4701

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΤΟΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:

Δυστυχώς τα ωραία λόγια από τις διοικήσεις των Τραπεζών για την προσφορά των εργαζομένων στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε  είχαν και δεύτερη ανάγνωση.

Σε συνεργασία με την κυβέρνηση, σε συνέχεια του νομοθετήματος Κατρούγκαλου, προσαρμόζουν προς τα κάτω τις παροχές υγείας, των συναδέλφων που είναι ασφαλισμένοι στο ΤΑΥΤΕΚΩ.

Εν καιρό πανδημίας, που επιβάλλεται όσο ποτέ η διεύρυνση της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, η εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου και εγκυκλίου Βρούτση, επηρεάζουν τον τρόπο και την διαδικασία των αδειών ασθενείας, χειροτερεύοντας την καθημερινότητα όσων συναδέλφων αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Αν οι Τράπεζες ενδιαφέρονται πραγματικά για την υγεία και το επίπεδο ζωής των εργαζομένων, έχουν την επιλογή να συμφωνήσουν θεσμικά, ώστε οι παροχές μας να παραμείνουν εγγυημένες, ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε μεταβολή του κανονισμού παροχών του ΕΦΚΑ, ή ακόμα καλύτερα, το ποσό της μείωσης της εισφοράς, τόσο των εργαζομένων όσο και των Τραπεζών, να χρησιμοποιηθεί, όχι μόνο για την διατήρηση των παροχών, αλλά και για την διεύρυνση και βελτίωση των όρων υγείας γενικά.

Η ΟΤΟΕ  σε συνεργασία με τους αντιπροσωπευτικούς Συλλόγους, θα αγωνιστεί για να παραμείνουν οι καταχωρημένες θεσμικά παροχές υγείας στους εργαζομένους στις Τράπεζες.

Συνάδελφοι, την τελευταία δεκαετία ο κλάδος μας είναι πυλώνας στήριξης της Οικονομίας και της κοινωνίας γενικότερα. Σε περιόδους μνημονίου, capital controls και πανδημίας έχουμε δώσει τον καλύτερο μας εαυτό σε καθημερινή βάση. Δεν διεκδικήσαμε ποτέ δάφνες, και δεν επιζητούμε την προβολή και την αναγνώριση. Τα θέματα παροχών υγείας είναι αδιαπραγμάτευτα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search