• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Μουσικός Διαγωνισμός: «Η μουσική παράδοση της Κέρκυρας 2022»

November 12, 2021 6475

Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ.,στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας - Δηλώσεις συμμετοχής έως 31 Δεκεμβρίου 2021.

Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στον Μουσικό Διαγωνισμό «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2022»

Η πρόσκληση

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ως εταίρος του ευρωπαϊκού έργου APOLLOLANDS, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς Μουσικούς, Μπάντες, Φιλαρμονικές, Τραγουδιστές, Μουσικά σχήματα, Απόφοιτους Μουσικών Σχολών/Ωδείων κλπ. από την Κέρκυρα να συμμετάσχουν στον Μουσικό Διαγωνισμό με τίτλο: «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2022», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ.,στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, Γεωργίου Θεοτόκη 49100, Κέρκυρα.
Μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού θα είναι εγνωσμένου κύρους προσωπικότητες του χώρου της μουσικής και της μουσικής παράδοσης της Κέρκυρας, διεθνούς φήμης ερμηνευτές, κορυφαίοι σολίστες, εξάρχοντες μεγάλων ελληνικών ορχηστρών, έμπειροι μουσικοί παιδαγωγοί και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες στον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού και της παράδοσης της Κέρκυρας.
Στην Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι:
είναι Μουσικοί, Τραγουδιστές ή/και διαθέτουν Μπάντα/Συγκρότημα/Μουσικό σχήμα ή εκπροσωπούν Φιλαρμονικές, διαμένουν/κατάγονται από την Κέρκυρα, και
έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού θα δοθούν τρία Βραβεία (χρηματικά έπαθλα σε μορφή δωροεπιταγών) ενώ ο 1ος Νικητής (κάτοχος 1ης Θέσης) θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ‘Festival des Fanfares Montpellier’ που θα διεξαχθεί στο Montpellier της Γαλλίας τον Ιούνιο του 2022. Επίσης, σε όλους τους υποψήφιους θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Η συμμετοχή στον Μουσικό Διαγωνισμό είναι δωρεάν. Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 με συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχής που διατίθεται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/N7EkYuZnfmZxiWvx8και που υλοποιείται κατά τους «Όρους Συμμετοχής», που επισυνάπτονται στην παρούσα πρόσκληση.
Πληροφορίες: (email) This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., www.corfu.gr, www.interreg-apollolands.com, (facebook) @InterregApollolands
Ο μουσικός διαγωνισμός διοργανώνεται από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με την υποστήριξη της εταιρείας Living Prospects Ltd. ανάδοχος του Δήμου στο πλαίσιο του έργου APOLLO LANDS. Το έργο APOLLO LANDS – ‘Network for traditions and heritage in music’, συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG V-A Greece – Italy 2014-2020καιυλοποιείταιαπότον Δήμο Acquaviva delle Fonti της Ιταλίας, τον Δήμο Trepuzzi της Ιταλίας, την Μουσική Ακαδημία “Tito Schipa” του Λέτσε της Ιταλίας, την Επιτροπή Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστημίου και τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων.Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων εταίρος του έργου APOLLO LANDS και η εταιρεία Living Prospects Ltd. επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα που θα εισάγετε στην αίτηση και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στο πλαίσιο υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου με σκοπό τη διεξαγωγή του Μουσικού Διαγωνισμού.




ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ως εταίρος του ευρωπαϊκού έργου APOLLO LANDS (εφεξής χάριν συντομίας ο «Διοργανωτής»), διοργανώνει δια ζώσηςμονοήμερο Μουσικό Διαγωνισμό με τίτλο «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2022»(εφεξής χάριν συντομίας ο «Διαγωνισμός»), ο οποίος θα διεξαχθεί και θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, Γεωργίου Θεοτόκη 49100, Κέρκυρα.
ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΦΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ.

  1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

Ο Διοργανωτής,  Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ως εταίρος του ευρωπαϊκού έργου APOLLO LANDS ‘Network for traditions and heritage in music’ τοοποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG V-A Greece - Italy 2014-2020, διοργανώνει Μουσικό Διαγωνισμό με τίτλο «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2022», ο οποίος θα διεξαχθεί και θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, Γεωργίου Θεοτόκη 49100, Κέρκυρα.
Ειδικότερα, ο Διοργανωτής απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς Μουσικούς, Μπάντες, Φιλαρμονικές, Τραγουδιστές, Μουσικά σχήματα, Απόφοιτους Μουσικών Σχολών/Ωδείων κλπ. από την Κέρκυρα να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό, παρουσιάζονταςμία σύνθεσηπου θα αναδεικνύει την μουσική παράδοση της Κέρκυρας.
Τρεις (3) από τις συμμετοχές που θα πάρουν την καλύτερη βαθμολογία/περισσότερους ψήφους από την Κριτική Επιτροπή (που θα συγκροτήσει ο Διοργανωτής) κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού και ταυτόχρονα θα πληρούν τα τεθέντα στους όρους συμμετοχής κριτήρια, θα λάβουν βραβείο ως εξής: Δωροεπιταγή υπό τη μορφή δωροκάρτας αξίας 300 ευρώ (1ο βραβείο-1η Θέση), 200 ευρώ (2ο βραβείο-2η Θέση), 100 ευρώ (3ο βραβείο-3η Θέση). Ο 1ος Νικητής (κάτοχος 1ης Θέσης) θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ‘Festival des FanfaresMontpellier’ που θα διεξαχθεί στο Montpellier της Γαλλίας τον Ιούνιο του 2022. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.
Οι όροι του παρόντος Διαγωνισμού θα βρίσκονται αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα του Διοργανωτή.

  1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Στην Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι:

  1. είναι Μουσικοί, Τραγουδιστές ή/και διαθέτουν Μπάντα/Συγκρότημα/Μουσικό σχήμα ή εκπροσωπούν Φιλαρμονικές,
  2. διαμένουν/κατάγονται από την Κέρκυρα, και
  3. έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Έγκυρη Συμμετοχή ορίζεται κάθε συμμετοχή η οποία θα έχει ακολουθήσει τις ανωτέρω οδηγίες εντός του χρονικού διαστήματος που ορίζεται από τη «Διάρκεια Διαγωνισμού».

  1. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ:

Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής:

  1. οι απασχολούμενοι με σχέση εξηρτημένης εργασίας ή έμμισθης εντολής στον Διοργανωτή,
  2. οι συγγενείς πρώτου και δευτέρου βαθμού των ανωτέρω και οι σύζυγοι,και
  3. όσοι χρησιμοποιούν ψευδώνυμο κατά την συμμετοχή, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατός ο έλεγχος της ταυτοπροσωπίας

Ο αποκλεισμός για οποιονδήποτε από τους ανωτέρω λόγους μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού ακόμα και κατά το στάδιο παράδοσης των βραβείων, χωρίς την τήρηση διατυπώσεων ή προθεσμίας και δίχως να απαιτείται η προηγούμενη ειδοποίηση του αποκλειομένου και αιτιολόγηση του αποκλεισμού/ακύρωσης της συμμετοχής.
Με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης/συμμετοχής. Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους παρόντες όρους δεν θα πρέπει να συμμετέχει στο Διαγωνισμό.

  1. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 21η Ιανουαρίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ. (εφεξής χάριν συντομίας η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), μέχρι τις 13:00 μ.μ. το μεσημέρι της 21ης Ιανουαρίου2022 (εφεξής χάριν συντομίας η «Λήξη του Διαγωνισμού»), με την επιφύλαξη όσων ορίζονται αλλού στους παρόντες όρους. Διευκρινίζεται ρητά ότι οι συμμετοχές που τυχόν υποβληθούν μετά τη Λήξη του Διαγωνισμού είναι αυτοδικαίως άκυρες. Οι ακριβείς ώρες ενδέχεται να τροποποιηθούν αναλόγως του αριθμού των συμμετεχόντων.
Η ψηφοφορία από την Κριτική Επιτροπή θα διεξαχθεί την ημέρα του Διαγωνισμού (την 21η Ιανουαρίου 2022) μετά την Λήξη του Διαγωνισμού, και ώρα από την 13:00 μ.μ. έως τις 13:45 μ.μ., ενώ η ανάδειξη των τριών (3) Νικητών και η απονομή των βραβείων θα διεξαχθούν την ημέρα του Διαγωνισμού (την Παρασκευή 21η Ιανουαρίου 2022), μετά την ψηφοφορία,και ώρα 13:45 μ.μ..

  1. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

Ο Μουσικός/Τραγουδιστής/Μπάντα/Συγκρότημα/Φιλαρμονική/Μουσικό Σχήμα που επιθυμεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό θα πρέπει αρχικά να συμπληρώσει την ηλεκτρονική αίτηση που υπάρχει διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/55nKH7kRELYx5zQbAκαι μετά από επιβεβαίωση της συμμετοχής τουαπό τον Διοργανωτή μέσω email, θα πρέπει να συμμετάσχει δια ζώσης στον Διαγωνισμό ο οποίος θα διεξαχθεί και θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, Γεωργίου Θεοτόκη 49100, Κέρκυρα.
Πώς κερδίζεις:
Ο Μουσικός/Τραγουδιστής/Μπάντα/Συγκρότημα/Μουσικό Σχήμα/Φιλαρμονικήπαρουσιάζει την ημέρα του Διαγωνισμού ένα μουσικό τραγούδι ή μουσική σύνθεση,που αναδεικνύει την μουσική παράδοση της Κέρκυρας, ενός από των παρακάτω ειδών μουσικής: έντεχνο, λυρικό, παραδοσιακό, ρεμπέτικοανεξάρτητα της διάρκειας του (έως 5 λεπτά μέγιστη διάρκεια).
Στη συνέχεια, τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής τα οποία θα είναι παρόντα την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του Διαγωνισμού, μέσω ενός συστήματος ψηφοφορίας που θα καθοριστεί, θα αναδείξουν τους τρείς (3) νικητές.
Οι Τρεις (3) νικητές του Διαγωνισμού που θα αναδειχθούν από την Κριτική Επιτροπή, εντός του ανωτέρω αναφερόμενου διαστήματος και ταυτόχρονα θα πληρούν τα κριτήρια που τίθενται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, θα λάβουν βραβείο ως εξής: Δωροεπιταγή υπό τη μορφή δωροκάρτας αξίας 300 ευρώ (1ο βραβείο-1η Θέση), 200 ευρώ (2ο βραβείο-2η Θέση), 100 ευρώ (3ο βραβείο-3η Θέση). Ο 1οςΝικητής (κάτοχος 1ης Θέσης) θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ‘Festival des FanfaresMontpellier’ που θα διεξαχθεί στο Montpellier της Γαλλίας τον Ιούνιο του 2022. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.
Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν:
Όποιος διαθέτει Μπάντα/Συγκρότημα/Μουσικό Σχήμα/Φιλαρμονική, είναι τραγουδιστής ή/και μουσικός και το μουσικό του είδος είναι έντεχνο, λυρικό, παραδοσιακό, ρεμπέτικο, τότε μπορεί να συμμετέχει, παρουσιάζοντας την ημέρα του Διαγωνισμού ένα τραγούδι/σύνθεση που αναδεικνύει την μουσική παράδοση της Κέρκυρας.
Όσον αφορά το τραγούδι/σύνθεση, σε περίπτωση που είναι πρωτότυπο/ή θα πρέπει να ανήκει στον δημιουργό που συμμετέχει στο πλαίσιο του Διαγωνισμού. Ο συμμετέχων είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διασφάλιση της πρωτοτυπίας του έργου που παρουσιάζει στο Διαγωνισμό.
Πώς μπορείς να συμμετάσχεις:
Ο Μουσικός/Τραγουδιστής/Μπάντα/Συγκρότημα/Φιλαρμονική/Μουσικό Σχήμα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής (με συμπλήρωση της σχετικής αίτησης) και πληροί τα ανωτέρω κριτήρια και προϋποθέσεις συμμετοχής, μετά από σχετική επιβεβαίωση συμμετοχής από τον Διοργανωτή, θα πρέπει να συμμετάσχει δια ζώσης στον Διαγωνισμό ο οποίος θα διεξαχθεί και θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, Γεωργίου Θεοτόκη 49100, Κέρκυρα. Η σύνθεση μπορεί να εκτελεστεί από μεμονωμένα άτομα, ορχήστρα, να περιλαμβάνει αποκλειστικά ορχηστρική μουσική ή μουσική χωρίς ορχηστρική συνοδεία. Στην περίπτωση ομαδικής συμμετοχής, η δήλωση γίνεται μόνο από 1 μέλος της ομάδας και σε αυτήν θα αναφέρονται τα ονόματα και τα email των συνεργαζόμενων μελών.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού,κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να παρουσιάσειτραγούδι/μουσική σύνθεση μέγιστης διάρκειας 5’ έκαστος, για την οποία ο Διοργανωτής θα καλύψει το κόστος και δη i) την ελάχιστη ηχητική κάλυψη (ηχεία, μικρόφωνα,παρελκόμενα μικροφωνικής (π.χ. καλώδια, κλπ.)), ii) το φωτισμό,iii)Σκηνική εξέδρα (stage) για τους διαγωνιζομένους, iv)Προβολικό μηχάνημα (projector), v)H/Y για τις ανάγκες του μουσικού διαγωνισμού και προβολής τυχόν βίντεο, φωτογραφιών κα. vi)Σκηνική εξέδρα (stage) για τους διαγωνιζομένους, για όλες τις συμμετοχές.Η γλώσσα της σύνθεσης – όπου αυτό έχει εφαρμογή - δεν προσδιορίζεται. Ο στίχος μπορεί να είναι ελληνικός ή ξένος, με περιεχόμενο που δεν είναι υβριστικό, ρατσιστικό, απρεπές ή προσβάλλει την τιμή και την αξιοπρέπεια τρίτων κατά την απόλυτη κρίση της επιτροπής αξιολόγησης του μουσικού διαγωνισμού.
Σημειώνεται ότι για να υπάρχει η δυνατότητα παρουσίασης του τραγουδιού/μουσικής σύνθεσης στο πλαίσιο του Διαγωνισμούτου Διοργανωτή, απαραίτητη προϋπόθεση είναι οισυμμετέχοντες να εκπροσωπούνται από νομίμως συστημένο νομικό πρόσωπο που δραστηριοποιείται στις καλλιτεχνικές δραστηριότητες κατά το έτος διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντεςαναγνωρίζουν και αποδέχονται τους όρους και προϋποθέσεις του Διαγωνισμούκαι πως το τραγούδι/μουσική σύνθεση θα γίνει εξ ολοκλήρου από το εν λόγω νομικό πρόσωπο και με δικό του προσωπικό. Ρητά συμφωνείται ότι το εν λόγω νομικό πρόσωπο, καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού, προσλαμβάνει και απασχολεί με δική του μέριμνα, ευθύνη και δαπάνες, το προσωπικό που συμμετέχει. Το προσωπικό αυτό υπάγεται, οργανωτικά, διοικητικά, εργασιακά και ασφαλιστικά, αποκλειστικά και μόνο στο εν λόγω νομικό πρόσωπο, το οποίο είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την κατανομή των καθηκόντων, την καταβολή του μισθού, των επιδομάτων και των ασφαλιστικών τους εισφορών και κάθε άλλης τυχόν παροχής εκ της μεταξύ των σχέσεως. Ως εκ τούτου, ο Διοργανωτής δεν θα υπέχει, ούτε καθ΄ οιονδήποτε τρόπο αποκτά θέση άμεσου ή έμμεσου εργοδότη έναντι των άνω προσώπων, θέση την οποία υπέχει ειδικά και μόνο το εκάστοτε νομικό πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει τον εκάστοτε συμμετέχοντα, το οποίο έχει έναντι των ως άνω προσώπων όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που ανήκουν ή προσιδιάζουν στη θέση του εργοδότη. Κατ΄ ακολουθία των ανωτέρω δεσμευτικών προβλέψεων, το προσωπικό του ως άνω νομικού προσώπου υπάγεται αποκλειστικά στις εντολές και οδηγίες του, το οποίο και, κατ΄ αποκλειστικό τρόπο, ασκεί το διευθυντικό του δικαίωμα, όπως αυτό απορρέει από την εφαρμογή των διατάξεων της εργατικής νομοθεσίας. Ειδικότερα, το εκάστοτε νομικό πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει τον εκάστοτε συμμετέχοντα είναι το μόνο και αποκλειστικά υπεύθυνο για την ικανοποίηση κάθε απαίτησης του προσωπικού ή των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων του που προσλαμβάνει ή χρησιμοποιεί για την εκτέλεση των υποχρεώσεών του, ενώ υπέχει αποκλειστική ευθύνη για τις πράξεις ή παραλείψεις του προσωπικού που διαθέτει στο πλαίσιο της παρούσας. Επίσης, το εκάστοτε νομικό πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει τον εκάστοτε συμμετέχοντα υπέχει αποκλειστική ευθύνη έναντι του προσωπικού αλλά και των οποιονδήποτε ελεγκτικών αρχών και οργάνων, όσον αφορά πάσης φύσεως θέματα εργασίας, μισθοδοσίας, ασφάλισης και εν γένει τήρησης των διατάξεων της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, αυτών που αφορούν την πρόσληψη, τη λύση της συμβάσεως εργασίας, την καταβολή των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών, μισθού ή οποιωνδήποτε τυχόν πρόσθετων παροχών, λόγω υπερωρίας, υπερεργασίας ή και άλλης αιτίας, αποζημίωσης λόγω καταγγελίας συμβάσεως εργασίας, κ.λπ., τη λήψη κάθε αναγκαίου μέτρου υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων κ.λπ.). Το ως άνω νομικό πρόσωπο υποχρεούται, εφόσον απασχολεί αλλοδαπούς εργαζόμενους, να μεριμνά ώστε αυτοί να διαθέτουν τις απαιτούμενες άδειες παραμονής και εργασίας.Ο Διοργανωτής ουδεμία νομική ή συναλλακτική σχέση έχει ή επιθυμεί να ιδρύσει ούτε με το προσωπικό που τυχόν θα απασχολήσει το εκάστοτε νομικό πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει τον εκάστοτε συμμετέχοντα, ούτε με τους προστηθέντες ή τους βοηθούς εκπληρώσεως αυτού, οι οποίοι έναντί του είναι τρίτα πρόσωπα.Το νομικό πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει τον εκάστοτε συμμετέχοντα έχει υποχρέωση και ευθύνη να λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των συντελεστών του περιγραφομένου στην παρούσα έργου και του προσωπικού που απασχολεί κατά την εκτέλεση του Διαγωνισμού και για την πρόληψη ζημιών – ατυχημάτων σε οποιαδήποτε πρόσωπα ή πράγματα. Για ατυχήματα ή ζημιές που τυχόν θα συμβούν στο προσωπικό του ως άνω νομικού προσώπου ή οποιονδήποτε τρίτο, ο Διοργανωτής δεν έχει καμιά ευθύνη και το νομικό πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει τον εκάστοτε συμμετέχοντα θα έχει αποκλειστικά τις ευθύνες, τόσο τις αστικές όσο και τις ποινικές, σύμφωνα με τις διατάξεις των οικείων νόμων για τις περιπτώσεις αυτές.

  1. ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα μίας μόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό μόνο μία φορά και να κερδίσει μία μόνο φορά. Εάν διαπιστωθούν περισσότερες έγκυρες συμμετοχές του ίδιου φυσικού προσώπουθα θεωρείται έγκυρη μόνο η πρώτη κατά χρονική σειρά υποβληθείσα συμμετοχή.

  1. ΒΡΑΒΕΙΟ

Οι Τρεις (3) Νικητές του Διαγωνισμού θα κερδίσουν ως βραβείο: Δωροεπιταγή υπό τη μορφή δωροκάρτας αξίας 300 ευρώ (1ο βραβείο-1η Θέση), 200 ευρώ (2ο βραβείο-2η Θέση), 100 ευρώ (3ο βραβείο-3η Θέση). Ο 1ος Νικητής (κάτοχος 1ης Θέσης) θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ‘Festival des FanfaresMontpellier’ που θα διεξαχθεί στο Montpellier της Γαλλίας τον Ιούνιο του 2022.Ο 1ος Νικητής θα ενημερωθεί από τον Διοργανωτή για τις ημερομηνίες και τις λοιπές λεπτομέρειες διεξαγωγής του Φεστιβάλ ‘Festival des FanfaresMontpellier’ τουλάχιστον πέντε (5) μήνες νωρίτερα.
Σημειώνεται πως όλοι οι συμμετέχοντες του Διαγωνισμού θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

  1. ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ / ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ:

Ο Διοργανωτής θα συγκροτήσει Κριτική Επιτροπή, η οποία θα είναι αποκλειστικά αρμόδια για την ψηφοφορία και η οποία θα αναδείξει τις τρείς (3) συμμετοχές που θα έχουν :
1. την εγκυρότητα βάσει συμμόρφωσης με τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής,
2. την κατάταξη σε ένα από τα ορισθέντα είδη μουσικής, δηλαδή: έντεχνο, λυρικό, παραδοσιακό, ρεμπέτικο
3. την κατάταξη βάσει βαθμολογίας/σύστημα ψηφοφορίας.
Η Επιτροπή την ημέρα του Διαγωνισμού θα αναδείξει τους τρεις (3) Νικητές, καθώς και τρεις (3) επιλαχόντες σε περίπτωση αδυναμίαςσυμμετοχήςτου 1ου Νικητήστο Φεστιβάλ ‘Festival des FanfaresMontpellier’, και κατά σειρά σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής του 2ου και 3ου Νικητή.
Τα στοιχεία των τριών (3) Νικητών, καθώς και των τριών (3) επιλαχόντων του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο Διαδικτυακό Ιστότοπο του Διοργανωτή και την ημέρα του Διαγωνισμού. Μετά την ανάδειξη των Νικητών, θα δοθούν την ίδια ημέρα και τα βραβεία. Το αργότερο εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από το χρόνο της ως άνω ανακοίνωσης από τον Διοργανωτήόλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέσω email την βεβαίωση συμμετοχής τους.
Σε περίπτωση που οι Νικητές: i) δεν αποδεχθούν το βραβείο κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού, ii) δεν εμφανιστούν να παραλάβουν το βραβείο, iii) δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν να αποδεχθούν το βραβείο, iv) δεν συνεργασθούν για τη διαπίστωση της ταυτοπροσωπίας ή/και v) η συμμετοχή τους είναι άκυρη ή ακυρώσιμη για τους λόγους που αναφέρονται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις του Διαγωνισμού, τα πρόσωπα αυτά χάνουν οριστικά το δικαίωμά τους επί του σχετικού βραβείου.Εφόσον κάποιος εκ των Νικητών απωλέσει το δικαίωμα να λάβει το βραβείο κατά τα οριζόμενα στα αμέσως προηγούμενα άρθρα, δικαίωμα στο συγκεκριμένο βραβείο αποκτά ο πρώτος κατά σειρά επιλαχών κ.ο.κ., ως προς τον οποίο θα τηρηθεί η ίδια ακριβώς διαδικασία ενημέρωσης και αποδοχής του βραβείου που ορίζεται στις αμέσως ανωτέρω παραγράφους του παρόντος όρου. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθείται και για κάθε επόμενο επιλαχόντα, εφόσον ο αντίστοιχος Νικητής και οι προηγούμενοι επιλαχόντες απωλέσουν το δικαίωμα στο βραβείο, μέχρι να αποδοθεί το βραβείο ή να εξαντληθεί ο αριθμός των επιλαχόντων.
Το βραβείο δεν μεταβιβάζεται και δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε αντικαθίσταται με άλλο οποιουδήποτε είδους ή αξίας.

  1. ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ:

Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή του οποίου η συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους. Επιπλέον, οΔιοργανωτήςδιατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποτεδήποτε τη συμμετοχή οποιουδήποτε συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό ή να του απαγορεύσει την περαιτέρω συμμετοχή, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, καθ’ οιονδήποτε χρόνο, ακόμη και άνευ προειδοποιήσεως, εφ’ όσον κρίνει ότι η συμμετοχή τους έρχεται σε αντίθεση με διατάξεις του νόμου ή γίνεται κακόπιστα ή καταχρηστικά ή αντίθετα προς την καλή πίστη ή τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη.
Ακυρώσιμη είναι μία συμμετοχή ιδίως όταν προσβάλλει τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη ή περιέχει προσβλητικό της τιμής και αξιοπρέπειας περιεχόμενο (έναντι Δημόσιας ή Διοικητικής ή Εκκλησιαστικής Αρχής ή οποιουδήποτε τρίτου), προβάλλει εμπορικά σήματα ανταγωνιστικών εταιριών, περιέχει περιεχόμενο υβριστικό, εμπρηστικό, ρατσιστικό, που προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ή δημιουργεί διακρίσεις σε βάρος ατόμων λόγω φυλετικής ή εθνικής καταγωγής, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού, ή αντίκειται στις κείμενες διατάξεις ή είναι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απρεπής.
Περαιτέρω, ακυρώσιμη είναι μία συμμετοχή όταν έχει δηλωθεί ως πρωτότυπη και δεν είναι και, ως εκ τούτου, αποτελεί έργο τρίτου ή/και παραβιάζει δικαιώματα τρίτου.
 
 

  1. ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ:

ΟΔιοργανωτήςδεν φέρει ευθύνη εάν για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε, λόγω πανδημίας, φυσικών καταστροφών, απεργίας, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμυρών ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κ.λπ.), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρόν και απαλλάσσεται σύμμετρα και αζήμια των υποχρεώσεών της. Σε περίπτωση  που ακυρωθεί ο διαγωνισμός δεν εγείρεται καμία αξίωση αποζημίωσης.
 

  1. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Σε καμία περίπτωση, οΔιοργανωτήςδεν ευθύνεται για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με την πρόσβαση στον χώρο διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Επίσης οΔιοργανωτήςδεν υπέχει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη, σωματική ή υλική, ήθελε προκληθεί σε αυτόν σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό για οποιαδήποτε άλλη αιτία.
Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και εν περιπτώσει αμελείας,  οΔιοργανωτήςδεν ευθύνεται για:για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους – φύσεως, σχετικά με εκούσια από μέρους του συμμετέχοντος/επισκέπτη δημοσίευση προσωπικών στοιχείων ή άλλων ευαίσθητων πληροφοριών. Σε τυχόν περιπτώσεις αυτού του είδους ο συμμετέχων/επισκέπτης αποδέχεται πλήρως και αποκλειστικά την ευθύνη για τις τυχόν ενδεχόμενες συνέπειες, ακόμη και της περίπτωσης κακοπροαίρετων παρενοχλήσεων από τρίτους.

  1. ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ:

ΟΔιοργανωτήςενημερώνει τους συμμετέχοντες ότι η ίδια ή/και τρίτοι, ενεργούντες κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, θα επεξεργασθούν τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα, κατά την έννοια του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και του Ν. 4624/2019, που θα της αποστείλουν με σκοπό την υλοποίηση του Διαγωνισμού (συμμετοχή, ψηφοφορία, ανακοίνωση αποτελεσμάτων), την ενημέρωση των Νικητών και επιλαχόντων και την απονομή του βραβείου. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη συγκατάθεση των συμμετεχόντων (και τυχόν τρίτων) για την τήρηση των στοιχείων τους και για την επεξεργασία τους για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του Διαγωνισμού, καθώς και για τους σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας σχετικά με αυτόν.
Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό συναινούν σε οποιαδήποτε ενέργεια προβολής του Διαγωνισμού υλοποιηθεί από τονΔιοργανωτήςκαι παρέχουν προς τούτο τη συγκατάθεσή τους για τη χρήση των στοιχείων τους, όπως αυτά εμφανίζονται κατά τη διαδικασία συμμετοχής τους στο Διαγωνισμό και από τα δημοσίως διαθέσιμα στοιχεία του προφίλ τους στο Facebook για τις ανωτέρω αιτίες, περιλαμβανομένης της ανάρτησης των ονοματεπωνύμων και λοιπών στοιχείων των Νικητών και των επιλαχόντων στο Διαδικτυακό Ιστότοπο τουΔιοργανωτή. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό παρέχουν τη ρητή, ελεύθερη, ανεπιφύλακτη και με πλήρη επίγνωση συγκατάθεση και εξουσιοδότησή τους στονΔιοργανωτήγια την προβολή του Διαγωνισμού ή/και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή/και του Internet. Έτσι, οΔιοργανωτήςεπιφυλάσσει για τον εαυτό της το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να δημοσιεύει για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των Νικητών και των επιλαχόντων, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο, και ενδεχομένως να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με τον παρόντα Διαγωνισμό για διαφημιστικούς σκοπούς, χωρίς, ωστόσο, να φέρει οποιαδήποτε ευθύνη ή/και υποχρέωση οικονομικής ή/και προωθητικής φύσεως προς τους Νικητές και επιλαχόντες.
Σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κάποιος συμμετέχων επιθυμεί να άρει τη συγκατάθεσή του για τη χρήση των δεδομένων του κατά τα ανωτέρω και να ασκήσει τα δικαιώματα που απορρέουν κυρίως από τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και το Ν. 4624/2019 (δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, περιορισμού, εναντίωσης, δικαίωμα στη λήθη, στη φορητότητα δεδομένων και προσφυγής στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα), μπορεί να επικοινωνήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα των Νικητών και των επιλαχόντων θα τηρούνται μέχρι και την ημερομηνία λήξης της ενέργειας και της απόδοσης του βραβείου, κατά τα ανωτέρω, από τον Διοργανωτήως υπεύθυνη για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη μέσων, είτε από την ίδια είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει αυτή που θα ενεργήσει εξ’ ονόματος, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, για το σκοπό του Διαγωνισμού, σύμφωνα με τις διατάξεις της ανωτέρω αναφερόμενης νομοθεσίας. Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού, κατά τα οριζόμενα στους παρόντες όρους, τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται.
Τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα των συμμετεχόντων συλλέγονται από τονΔιοργανωτήμε αποκλειστικό σκοπό τη διενέργεια του Διαγωνισμού. Με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό οι συμμετέχοντες παρέχουν στον Διοργανωτή τη ρητή, ελεύθερη, ανεπιφύλακτη και με πλήρη επίγνωση συγκατάθεσή τους στην συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν και μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε την τροποποίηση ή διαγραφή τους από το αντίστοιχο αρχείο με επιστολή του στονΔιοργανωτή. Μετά το τέλος του Διαγωνισμού και τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, τα εν λόγω δεδομένα των συμμετεχόντων θα διαγραφούν και θα καταστραφούν. Επίσης, οΔιοργανωτήςδύναται κατά την απονομή του βραβείου να ζητά από τον νικητή περαιτέρω στοιχεία.

  1. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Οι συμμετέχοντες δεν αποκτούν κανένα δικαίωμα πνευματικής ή/και βιομηχανικής ιδιοκτησίας πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις τουΔιοργανωτή. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου του Διαγωνισμού με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια τουΔιοργανωτή.
ΟΔιοργανωτήςδικαιούται να κοινοποιεί τα βίντεο των συμμετεχόντων στους λογαριασμούς που διατηρεί οΔιοργανωτής στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook κλπ.) για μη εμπορικούς, προωθητικούς και ενημερωτικούς σκοπούς, σύμφωνα πάντα με τους όρους χρήσης των εν λόγω Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Οι συμμετέχοντες βεβαιώνουν ότι σε περίπτωση πρωτότυπης σύνθεσης/τραγουδιού: i) το τραγούδι/σύνθεση που παρουσιάζεται είναι πρωτότυπο/η, ii) ότι είναι οι δημιουργοί αυτού/ής, iii) ότι τους ανήκουν τα πλήρη πνευματικά δικαιώματα επί του εν λόγω τραγουδιού/σύνθεσης και iv) η παρουσίαση της σύνθεσης/τραγουδιού δεν εξαρτάται από την άδεια τρίτων προσώπων, δηλαδή προσώπων πέραν των ιδίων των συμμετεχόντων.

  1. ΑΠΟΔΟΧΗΟΡΩΝΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται γνώση και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής καθώς και τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του Διοργανωτή και των συνεργαζομένων εταιρειών.

  1. ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ- ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:

1) Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να ανακαλέσει το Διαγωνισμό, να τροποποιήσει μονομερώς τους όρους του, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του, ενημερώνοντας σχετικά μέσω του Διαδικτυακού της Ιστότοπου, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης. Κάθε μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Ο Διοργανωτήςδεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη λόγω των ανωτέρω τροποποιήσεων.
2) Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν συμπληρώσει την σχετική αίτηση συμμετοχής, πληρούν και έχουν αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής έως Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021. Εάν αποδειχθεί πως τα στοιχεία του συμμετέχοντα είναι ψευδή, τότε οι συμμετέχοντες, εξαιρούνται από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, από τον Διοργανωτή, και οποιεσδήποτε αξιώσεις για το βραβείο του Διαγωνισμού θα είναι άκυρες. Ο Διοργανωτής θα καλύψει το κόστος και δη i) την ελάχιστη ηχητική κάλυψη (ηχεία, μικρόφωνα,παρελκόμενα μικροφωνικής (π.χ. καλώδια, κλπ.)), ii) το φωτισμό,iii)Σκηνική εξέδρα (stage) για τους διαγωνιζομένους, iv)Προβολικό μηχάνημα (projector), v)H/Y για τις ανάγκες του μουσικού διαγωνισμού και προβολής τυχόν βίντεο, φωτογραφιών κα. vi)Σκηνική εξέδρα (stage) για τους διαγωνιζομένους, για όλες τις συμμετοχές. Ο Διοργανωτήςδεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους πέρα από τον έλεγχό της ή για λόγους ανωτέρας βίας (ενδεικτικά, προβλήματα ή τεχνικές δυσλειτουργίες ηχητικής κάλυψης και φωτισμού) καθυστερήσει ή αποτύχει η συμμετοχή στο πλαίσιο της ενέργειας.
3) Αν κάποιος από τους παρόντες όρους κριθεί παράνομος, άκυρος ή ανίσχυρος, δεν πλήττεται το έγκυρο και η ισχύς των λοιπών όρων.
4) Η παράλειψη από τον Διοργανωτή να ασκήσει κάποιο δικαίωμα της άπαξ ή κατ’ επανάληψη δεν θεωρείται παραίτηση από το δικαίωμα αυτό.
5) Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποστείλουν σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
6) Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την ερμηνεία ή η την εφαρμογή του παρόντος αρμόδια καθίστανται τα Δικαστήρια της Αθήνας, Ελλάδα.
7) Ο Διοργανωτής έχει το αποκλειστικό δικαίωμα ηχογράφησης και ραδιοφωνικής ή τηλεοπτικής μετάδοσης μέρους ή ολόκληρου του διαγωνισμού, χωρίς καμία περαιτέρω υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων.
8) Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού είναι απρόσβλητα και αμετάκλητα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search