• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Ένωση Συλλόγων Γονέων Κέρκυρας: Κάλεσμα στην παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 10/1

January 09, 2022 4075

Ανακοίνωση - Κάλεσμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Κέρκυρας 

Η ανακοίνωση

Η κυβέρνηση και η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για άλλη μια φορά αντιμετωπίζουν με πλήρη αδιαφορία και αναλγησία την επάνοδο των μαθητών στα σχολεία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ενώ η πανδημία καλπάζει με δεκάδες χιλιάδες κρούσματα τη μέρα. Ανάμεσά τους βρίσκονται πια και πολλά παιδιά. Όλα πια η κυβέρνηση τα εναποθέτει στην ατομική ευθύνη ! Δύο χρόνια τώρα δεν υλοποιήθηκε κανένα από τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας όπως η μείωση των μαθητών ανά αίθουσα και τα δωρεάν rapid tests έξω από τα σχολεία.

Να σημειώσουμε ότι πολλοί γονείς στη Βόρεια και Νότια Κέρκυρα αναγκάζονται να πληρώνουν μέχρι και 100 ευρώ το μήνα για rapid tests σε ιδιωτικά εργαστήρια καθώς οι δωρεάν έλεγχοι του ΕΟΔΥ στην Β. Και Ν. Κέρκυρα είναι σπάνιοι. Επίσης, υπάρχουν σχολεία στην Κέρκυρα στα οποία δεν θα λειτουργήσει το ολοήμερο πρόγραμμα από Δευτέρα καθώς πολλοί εκπαιδευτικοί έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΕΠΕ ΚΑΙ Η ΕΛΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 13.30 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ! ΑΜΕΣΑ : ΜΕΙΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search