• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Επιστολή διαμαρτυρίας στους βουλευτές Κέρκυρας από το Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων

January 21, 2022 3262

Επιστολή διαμαρτυρίας στους βουλευτές Κέρκυρας απέστειλε το τοπικό Σωματείο  Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων, αναφορικά με τον αποκλεισμό του κλάδου απο επιδοτήσεις μέσω του νέου Αναπτυξιακού Νόμου.

Η επιστολή:

 “Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι οι επιχειρήσεις των τουριστικών λεωφορείων και των τουριστικών γραφείων, αποκλείστηκαν από κάθε μορφής επιδότηση ή στήριξη μέσω του νέου Αναπτυξιακού Νόμου, που έρχεται προς συζήτηση στη Βουλή τις επόμενες μέρες.

Πραγματικά αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους ανύπαρκτους λόγους του αποκλεισμού μας. Δυστυχώς η Πολιτεία συνεχίζει επιλεκτικά την βοήθεια σε ορισμένους κλάδους της τουριστικής οικονομίας ,αδιαφορώντας και για άλλους κρίσιμους και βασικούς. Θα σας παρακαλέσουμε λοιπόν Κύριοι Βουλευτές έστω και καθυστερημένα να βοηθήσετε ώστε, οι αρμόδιοι Υπουργοί Τουρισμού και Ανάπτυξης &Επενδύσεων, να κατανοήσουν την μείζονος σημασίας συμβολή μας στην ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού ,και να αναθεωρήσουν τη στάση τους ,εντάσσοντας μας στις επιδοτούμενες επιχειρήσεις.

Ιδιαίτερα δε μετά και από την εξάντληση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την πανδημία, είναι επιτακτική ή ανάγκη ενίσχυσης του κλάδου μας πριν αφανιστούν παντελώς οι επιχειρήσεις μας και προστεθούν χιλιάδες ακόμη άνεργοι”. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search