Από την Δ/νση Δασών Κέρκυρας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την αρμόδια Δ/νση Δασικών Χαρτών του ΥΠΕΝ, η εφαρμογή της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου για την υποβολή Αντιρρήσεων και Προδήλων Σφαλμάτων κατά του Τροποποιημένου Αναρτημένου Δασικού Χάρτη ΠΕ Κέρκυρας θα παραμείνει σε λειτουργία για τους ενδιαφερομένους.

Λεπτομέρειες για τον χρονικό διάστημα της παράτασης θα μας κοινοποιηθούν άμεσα, όποτε θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωσή μας.

Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο των αναρτημένων δασικών χαρτών και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων παρέχονται στα Σημεία Υποστήριξης της Ανάρτησης που βρίσκονται στην έδρα της Υπηρεσίας μας, Αλυκές Ποταμού, 49100-Κέρκυρα, τις εργάσιμες ημέρες, και από  09:00 έως 14:00, στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2661081398 και 2661042119 σύμφωνα με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..