• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Σε Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων το Χορωδιακό σχήμα του Καλλιτεχνικού συλλόγου Άη Μαθιά…Σάββατο 21/5

May 19, 2022 241
Τιμή για την Κέρκυρα : Σε Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων συμμετέχει το Παραδοσιακό Χορωδιακό σχήμα του Καλλιτεχνικού συλλόγου Άη Μαθιά…
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής και όλοι οι Κερκυραίοι και Επτανήσιοι, θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους άξιους εκπροσώπους του νησιού μας… των Αθηνών.
 
Συγκεκριμένα : To Παραδοσιακό Χορωδιακό σχήμα του Καλλιτεχνικού συλλόγου Άη Μαθιά συμμετέχει στο 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων στις 21 & 22 Μαΐου 2022 στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος.
Μπορεί να είναι εικόνα 17 άτομα και άτομα που στέκονται
Το σχήμα αυτό του Καλλιτεχνικού θα συμμετάσχει με Παραδοσιακούς Κερκυραϊκούς σκοπούς στο Φεστιβάλ αυτό που αποτελεί ένα μοναδικό υπερθέαμα, καθώς δίνει φωνή σε δεκάδες χορωδίες και ορχήστρες αλλά και σε εκατοντάδες επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικούς απ’ όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα γίνεται αφορμή για συνάντηση καλλιτεχνών και πολιτισμών.
 
Στην σκηνή του Μεγάρου, το Σάββατο 21 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, πρόκειται να εμφανιστούν Πολυφωνικές Χορωδίες, Φιλαρμονικές Μπάντες, Παραδοσιακές και Κλασικές Ορχήστρες, Jazz Bands, κιθαριστικά και κρουστά σύνολα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τον αριθμό των συμμετεχόντων να ανέρχεται στους 2.500 καλλιτέχνες, οι οποίοι θα λάβουν μέρος σε μια μοναδική για την Ελλάδα πανδαισία οργάνων, ήχων και φωνών.
 
Οι Κερκυραίοι των Αθηνών, της Αττικής ολόκληρης, καθώς και οι λοιποί Επτανήσιοι, με πρωτοστάτες και μπροστάρηδες τους Αγιομαθίτες, θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, στην οποία , το Παραδοσιακό Χορωδιακό σχήμα του Καλλιτεχνικού συλλόγου Άη Μαθιά, εκπροσωπεί το ωραίο μας νησί κι αναδεικνύει ένα πολύτιμο κεφάλαιο του Επτανησιακού μας Πολιτισμού.
 
Για το Δ. Σ της ΟΣΚΑ
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Σπ. Παργινός.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search