• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Κοτσάνες που έγραψαν ... Ιστορία- Τετραήμερη επίσκεψη της ανιστόρητης υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου σε Κέρκυρα και Μαθράκι - ΒΙΝΤΕΟ

June 01, 2022 4502
 

Την Κέρκυρα επισκέπτεται αύριο Πέμπτη 2 Ιουνίου η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, που έχει φροντίσει τακτικά να επιδεικνύει την ιστορική της αμάθεια. 

Η Υφυπουργός, η οποία θα παραμείνει για τέσσερεις ημέρες στο νησί, θα εγκαινιάσει το νέο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, θα επισκεφθεί δομές κοινωνικής πρόνοιας και προστασίας του Δήμου  και παράλληλα θα έχει επαφές με το σύνολο των εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και των φορέων που άπτονται της αρμοδιότητάς της στο Νομό μας.  

Ψυχασθενείς οι αγωνιστές ενάντια στη δικτατορία!

Ήταν Απρίλιος του 2018, όταν μιλώντας σε εκδήλωση στο Public για την παρουσίαση του βιβλίου του Στ. Τσακυράκη με τίτλο «Από πού κι ως πού όλοι οι αγώνες είναι δίκαιοι;» η νέα υφυπουργός Εργασίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατήγγειλε την αγιοποίηση του αντιδικτατορικού αγώνα, η οποία μάλιστα μετατράπηκε «σε μια συλλογική ψυχική νόσο».

Η από τότε σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη όχι απλώς προβληματίζεται αλλά εξοργίζεται, όπως λέει, διότι: «Ακούω συνέχεια “ιστορικό στέλεχος της αριστεράς”, “ιστορικός αγώνας” κι αναρωτιέμαι, για ποια ιστορία μιλάμε; Ποιος έγραψε αυτή την Ιστορία; Ποιοι; Αυτοί που είναι ακριβώς οι ψυχικά νοσούντες;».

Στο βίντεο που ακολουθεί, συμπεριλαμβάνεται το πλήρες απόσπασμα όσων είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου στη συγκεκριμένη εκδήλωση, στην οποία μιλούσαν ακόμα ο Απόστολος Δοξιάδης και ο Πάσχος Μανδραβέλης, αναφερόμενη και σε άλλα θέματα, όπως ότι «δεν κατάφερε η δεξιά να διαχειριστεί τη νίκη της στον εμφύλιο».

Δείτε το επίμαχο κομμάτι:

 
 
 

“Εθελοντές” πολέμησαν το ’40! 

 

Στις 28 Οκτωβρίου 2019  η Μιχαηλίδου ξεπέρασε τον εαυτό της, προφανώς για να τιμήσει τη μέρα. Στην ανάρτηση που έκανε λοιπόν μετά την παρουσία της στην εξέδρα των επισήμων στη σημερινή παρέλαση, η υφυπουργός μας έκανε τη συγκλονιστική αποκάλυψη πως η σημερινή επέτειος σχετίζεται με τις έννοιες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού (!). Ιδού ολόκληρο το μαργαριτάρι Μαδαγασκάρης:

Χρόνια πολλά! Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού. Με συγκίνηση θυμόμαστε τις θυσίες των παπούδων μας για την οικογένειά τους, την επόμενη γενιά, την πατρίδα τους. Θυσίες που διασφάλισαν σε εμάς ένα πλαίσιο καθημερινότητας όπου η προσφορά στο σύνολο ευτυχώς δεν απαιτεί βία και αίμα. Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με τη σειρά μας υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο εθελοντισμός είναι όχι απλά κοινωνική προσφορά αλλά εθνική ευθύνη. “Είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που έχει πάρει απ’ αυτόν”. Ζήτω η Ελλάς! #28october #parelasi @ Syntagma Square

Μάλλον η κυρία υπουργός θεωρεί πως ο πόλεμος είναι κάτι σαν το “Όλοι μαζί μπορούμε” ή κάποιο Μαραθώνιο,  όπου ενθουσιασμένοι εθελοντές γεμάτοι θετική ενέργεια σπεύδουν να δώσουν το παρών για να βγάλουν σέλφι.

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search