• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Ο ΣΥ.ΚΟΙ.ΠΑ. & η δημοτική αρχή Κεντρικής Κέρκυρας αξιοποιούν ξανά τον αυταρχισμό για το χτύπημα της συνδικαλιστικής δράσης

September 13, 2022 883

ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Ο ΣΥ.ΚΟΙ.ΠΑ. ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας καταγγέλλει την πρόεδρο και τη διοίκηση του ΣΥΚΟΙΠΑ (Σύνδεσμος Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης Κέρκυρας), οι οποίοι επανέρχονται εν μέσω καλοκαιριού και επιβάλουν εκ νέου την ποινή περικοπής μισθού (300 ευρώ) του συναδέλφου Βαγγέλη Χριστοδούλου υπαλλήλου του ΣΥΚΟΙΠΑ και προέδρου του Ν.Τ. Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ απ’ το μισθό Αυγούστου 2022. Αυτό συνέβη, αφού την πρώτη φορά (10 μήνες πριν), που επιχείρησαν να κάνουν την περικοπή αναγκάστηκαν, μετά την κατακραυγή, να την ακυρώσουν.

Η Δημοτική Αρχή, εκμεταλλευόμενη όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο, που έχουν ψηφίσει και η τωρινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, προσπαθώντας να επιβάλουν «σιγή νεκροταφείου» στους εργασιακούς χώρους, επιβάλλουν εκδικητικά την περικοπή μισθού στο συνάδελφο με ανυπόστατες κατηγορίες και χωρίς να τηρηθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες.

Η Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι επιβάλλοντας την ποινή εν μέσω καλοκαιριού, αυτή θα ξεχαστεί. Όμως οι εργαζόμενοι δεν ξεχνάνε! Με τις ανακοινώσεις τους, τις κινητοποιήσεις τους, τις δράσεις τους, δείχνουν την αλληλεγγύη τους, είτε πρόκειται για την ΛΑΡΚΟ, είτε για τη Μαλαματίνα, είτε για τον πρόεδρο του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ. Η κυβέρνηση και το μακρύ της χέρι, οι δήμοι και οι περιφέρειες, όσο και να προσπαθούν δε θα καταφέρουν να σταματήσουν τις «ενοχλητικές» για αυτούς φωνές των εργαζομένων για μια αξιοπρεπή ζωή, για μία ζωή σύμφωνα με τις δυνατότητες της σημερινής εποχής.

Απαιτούμε να ανακληθούν οι εκδικητικές και παράνομες διοικητικές πράξεις περικοπής στον μισθό του συναδέλφου υπαλλήλου του ΣΥΚΟΙΠΑ και προέδρου του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« November 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search