Print this page

Tότε (2013) που "ο Παύλος σκοτώθηκε για το ποδόσφαιρο από τον Ρουπακιά που ήταν …αριστερός"!

September 16, 2022 424
 

Τέτοιες μέρες ήταν που το πρωί της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ο ΣΚΑΪ είχε μεταδώσει ότι πρόκειται για “φόνο λόγω ποδοσφαιρικών διαφορών”.

 

Όταν όμως έφτασε η ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ο δημοσιογράφος συνομιλώντας με βασικό καλεσμένο ένα άτομο παρουσιάστηκε με την πλάτη γυρισμένη ως “συνάδελφος” του δράστη, με το "τσιγκέλι" έβγαζε το “λαβράκι” ότι ο Ρουπακιάς ήταν αριστερός. 

 

Δείτε το βίντεο 

 
 

Την σκυτάλη πήρε η ιστοσελίδα «Newsbomb», στην οποία εμφανίστηκε η εξής προβοκατόρικη ανάρτηση: «Αίσθηση προκαλεί επίσης η επισήμανση του Ρουπακιά για την πολιτική τοποθέτησή του. Φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ανήκε σε άλλο κομματικό σχηματισμό και συγκεκριμένα στο ΚΚΕ, από το οποίο αποστασιοποιήθηκε επειδή στη “Χρυσή Αυγή” θα μπορούσε να εξασφαλίσει “τα προς το ζην”». Το ίδιο μεταδόθηκε και από την τηλεόραση «ACTION».

Η είδηση αναδημοσιεύτηκε  με στημένα αποσπάσματα από την απολογία του δολοφόνου. “Τσακωθήκαμε στην καφετέρια για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπόνγκ….Εγώ ανήκα στο ΚΚΕ και κάποια στιγμή αναγκάστηκα για να βγάζω ένα χαρτζιλίκι να πάω στη Χρυσή Αυγή της Νίκαιας λόγω και γνωριμιών…”

Αυτά για τότε

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.