• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

ΕΓΕΣΥΚ: Σε αμηχανία βρέθηκε η Υφυπουργός - Παραδέχτηκε αυτό που λεμέ τόσο καιρό!

September 21, 2022 913

 

 

Σε αμηχανία βρέθηκε η Υφυπουργός στη χθεσινή επίκαιρη ερώτησή του βουλευτή Κέρκυρας κου Μπιάγκη. Παραδέχτηκε αυτό που λεμέ τόσο καιρό.

Προκηρύχθηκαν 11 θέσεις (από τις οποίες οι 4 προέβησαν άγονες) το 2020, κουβέντα όμως για τις 3 επόμενες προκηρύξεις που αγνοήθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Στις 12 θέσεις που προκηρύχθηκαν το 2021 προ της ένταξής μας στην Α προβληματική, διοριστήκαν 2 μόλις γιατροί. Ορθά δηλώνει ότι έχουν αποβεί άγονες 3 από αυτές, αφήνοντας βέβαια να εννοηθεί ότι ολοκληρώνονται οι υπόλοιπες 7 προσλήψεις.

Κύρια υφυπουργέ σας πληροφορούμε λοιπόν… ότι από αυτές τις 7 εναπομείνασες θέσεις, στην Παθολογία , την Νεφρολογία, τη Ψυχιατρική παιδιού και εφήβου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ( δε θεωρούνται άγονες αυτές; , δε μιλήσατε με την ΥΠΕ πριν απαντήσετε ?

Από τις 4 θέσεις που μένουν, οι 2 αφορούν το ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ, το οποίο όπως αναφέρατε είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Ας μάθει λοιπόν ότι για το τμήμα αυτό το οποίο έχει στελέχωση 30%, ΜΟΝΟ στη μια (1) από τις δυο (2) θέσεις εκδηλώθηκε ενδιαφέρον και ο μοναδικός αυτός ενδιαφερόμενος έχει ήδη δεχτεί άλλη θέση.

ΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ.

Πανηγυρίζουμε για 23 προκηρυγμένες θέσεις το 2020 και 2021 (Τη στιγμή που η Καλαμάτα προκήρυξε 40 και η Τρίπολη 43 – Νοσοκομεία ιδίου μεγέθους-), από τις οποίες έχουν προσληφθεί 9 άτομα !!!!!!

Δε μπορούμε εδώ να μη σχολιάσουμε πως, σε ότι αφορά την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας που αναφέρετε, οι θέσεις ήταν στο σύνολο 5 και ο ενδιαφερόμενος ένας που είχε δηλώσει 2 επιλογές. Ακόμα 4 άγονες από εκεί!!!!! (ευχαριστούμε για την υπενθύμιση)

Δηλαδή ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ από το βήμα της βουλής, ότι κατά τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος που η ΠΕ Κέρκυρας δε βρισκόταν στο ίδιο καθεστώς με τα υπόλοιπα Ιόνια από τις 17 θέσεις που προκηρύχθηκαν οι 12 τουλάχιστον βγηκαν άγονες !!!!

ΕΥΓΕ!!!!

Αν συνυπολογίσουμε και τις θέσεις της μιας και μοναδικής προκήρυξης του 2020 που βγάλατε… Οι άγονες θέσεις μέσα σε 2 χρόνια φτάνουν τις 16!!!!

Ξεχνάτε τις άγονες του παρελθόντος: 1 Παιδιατρική, 3 ΤΕΠ, 2 Ψυχιατρικής, 2 Παθολογίας από το 2018 που έγινε η τελευταία επαναπροκηρύξη;

4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Υ.Γ.

Προς πληροφόρηση σας κυρία υφυπουργέ: Ο επεμβατικός καρδιολόγος για να χρησιμοποιηθεί από ένα νοσοκομείο, χρειάζεται απαραίτητα την ύπαρξη αιμοδυναμικού εργαστηρίου…

Ελέγξατε αν υπάρχει τέτοιο τμήμα στο Γ.Ν.Κέρκυρας προτού προκηρύξετε αυτή τη θέση;

Ήρεμα ρωτάμε…

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search