• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Του Αγίου …Ποτέ η «επένδυση» - τσιμεντοποίηση του Ερημίτη - Ολοένα και πιο συχνά, ολοένα και πιο πολλά Media ασχολούνται με την «επένδυση» - τσιμεντοποίηση του Ερημίτη

June 09, 2020 5322

Του Αγίου …Ποτέ η «επένδυση» - τσιμεντοποίηση του Ερημίτη 

 Ολοένα και πιο συχνά, ολοένα και πιο πολλά Media ασχολούνται με την «επένδυση» - τσιμεντοποίηση του Ερημίτη

NCH Capital: Σπεύδει… βραδέως η επένδυση των 120 εκατ. ευρώ στον «Ερημίτη» Κέρκυρας

Στο ρεπορτάζ του fmvoice.gr αναφέρεται: «Δεν έχουν τέλος οι καθυστερήσεις για την περίφημη τουριστική επένδυση ύψους 120 εκατ. ευρώ στην περιοχή «Ερημίτη» Κέρκυρας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε… κόκκινο πανί για τους κατοίκους και τη δημοτική αρχή.

Παρά τις διαβεβαιώσεις πριν από λίγους μήνες ότι θα ξεκινούσε στις αρχές του 2020, τελικά μέσα στη χρονιά φούντωσαν ακόμα περισσότερο οι αντιπαραθέσεις που την αφορούν, κυρίως περιβαλλοντικού χαρακτήρα…

Ωστόσο, φαίνεται ότι πλέον το τοπίο αρχίζει και ξεδιαλύνει, καθώς τις προηγούμενες ημέρες υπεγράφη η εγκριτική απόφαση για τις υψομετρικές μελέτες του έργου από τον αρμόδιο υπουργό Κώστα Καραμανλή…»

Ας το πάρουν χαμπάρι οι κυβερνώντες, τα παπαγαλάια τους και όσοι κόπτονται για την «επένδυση» - τσιμεντοποίηση του Ερημίτη ότι ο κερκυραϊκός λαός χει πάρει απόφαση ότι θα … γίνει του Αγίου Ποτέ!

Δεν είναι μόνο ο σύλλογος “Ερημίτη Πλους” που έχει στείλει σαφές μήνυμα εν όψει και της επικείμενης, επίσκεψης του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.:  "Ας το καταλάβουν καλά και οι φερόμενοι ως επενδυτές και οι ανεγκέφαλοι της πολιτικής εξουσίας ότι ο Ερημίτης είναι δικός μας – του κερκυραϊκού λαού και θα παραμείνει δικός μας". Όσο και, κυρίως, οι πολύχρονοι αγώνες του κερκυραϊκού λαού ένάντια στο ξεπούλημα και τη τσιμεντοποίηση του Ερημίτη.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search