• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Πολιτιστικός -Εξωραϊστικός-Σύλλογος Τεμπλονίου: Καλούμε Δήμο και Περιφέρεια για εξηγήσεις και ενημέρωση

August 31, 2020 3904
 
 · 
 
 
Όπως γνωρίζουμε ήδη η χώρα μας απέσυρε τον φάκελο του έργου “Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ στις 10/08/2020.
 
Υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων καλούμε την κυρία Δήμαρχο καθώς και την κυρία Περιφερειάρχη όπως ενημερώσουν το Δημοτικό και Περιφερειακό συμβούλιο αντίστοιχα και κατ επέκταση τους Κερκυραίους πολίτες εάν γνωρίζουν το περιεχόμενο των προειδοποιητικών επιστολών της Κομισιόν στις 30/08/2016 και στις 10/08/2017 καθώς και την τελευταία την επιστολή- παρατηρήσεις στις 15/06/2020 για την ΣΔΙΤ Πελοποννήσου.
 
Λόγω της μεγάλης ομοιότητας που εμφανίζει ο φάκελος ΣΔΙΤ Πελοποννήσου με αυτόν της Κέρκυρας ( υπερκοστολόγηση, υπερδιαστασιολόγηση, μη συμμόρφωση με στόχους που θέτουν οι οδηγίες της ΕΕ) εκφράζουμε την μεγάλη μας αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι και απαιτούμε συγκεκριμένα εξηγήσεις και πλάνο ενεργειών από τη δημοτική αρχή.
 
Για τον λόγο αυτό προκαλέσαμε συνάντηση στις 28-8-2020 απευθύνοντας πρόσκληση στους επικεφαλείς των παρατάξεων αλλά και της Δημοτικής Αρχής καθώς και των μελών του ΦΟΔΣΑ με σκοπό την εκατέρωθεν ενημέρωση στην οποία δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε το σύνολο των προσκεκλημένων.
Μετά το πέρας της συζήτησης προτείναμε στους παρευρισκόμενους λόγο της κρισιμότητας της κατάστασης να τεθεί προς συζήτηση το θέμα της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης των Απορριμμάτων στο επόμενο Δημοτικό και Περιφερειακό συμβούλιο την όποια και απεδέχθησαν.
 
Καλούμε λοιπόν την Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή αλλά και την διοίκηση του ΦΟΔΣΑ να μας ενημερώσουν ποιές άμεσες αλλαγές προτίθενται να ζητήσουν να γίνουν στη μελέτη, με δεδομένο ότι η ΕΕ έχει καταστήσει σαφές και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν συγχρηματοδοτεί τέτοια έργα καθ ότι ο κίνδυνος να χαθεί κι άλλος χρόνος είναι ορατός χωρίς να γίνεται σοβαρή προσπάθεια δρομολόγησης οριστικής λύσης στη διαχείριση απορριμμάτων στη Κέρκυρα.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search