• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Μήνυμα Στ. Γκίκα για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

September 27, 2020 3991

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού βρίσκει τη Χώρα μας στην δίνη της πανδημίας του κορονοιού. Η φετινή τουριστική σεζόν ήταν σύντομη, ιδιαίτερη, με πολλά προβλήματα και περιορισμούς που μας επέβαλε η διαχείριση της πανδημίας.

Από την πρώτη στιγμή, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έδωσε έμφαση στο άνοιγμα του Τουρισμού, ώστε να μη χαθεί τελείως η σεζόν. Παράλληλα εκπόνησε και συνεχίζει να εκδίδει, να διευρύνει και να προσαρμόζει απαραίτητα μέτρα στήριξης, για να βοηθήσει τους χιλιάδες εργαζόμενους του ευρύτερου τουριστικού τομέα, αλλά και τις τουριστικές και εποχικές επιχειρήσεις.

Ο μεγάλος στόχος είναι ο Τουρισμός να επανακάμψει. Όταν η πανδημία τεθεί υπό έλεγχο και οι άνθρωποι ξεκινήσουν να ταξιδεύουν χωρίς να ελλοχεύει κίνδυνος για την υγεία τους, πρέπει να είμαστε και εμείς εδώ έτοιμοι να προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό τουριστικό προϊόν, αξιοποιώντας την μοναδική φυσική ομορφιά, την ιστορία, τον πολιτισμό, την γαστρονομία και την φιλοξενία της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου θα απαιτηθεί η στενή συνεργασία της Πολιτείας, δηλαδή της Κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, με τους φορείς του Τουρισμού και τις επιχειρήσεις του ευρύτερου τουριστικού κλάδου.

Οι εξελίξεις του τελευταίου χρόνου ήταν μη προβλέψιμες και είχαν αλυσιδωτές αρνητικές επιπτώσεις σε πολλούς τομείς και φυσικά στην οικονομία μας. Όμως αξιοποιώντας τις εμπειρίες που αποκτήσαμε, μπορούμε να προσαρμόσουμε τον τουριστικό μας κλάδο και να βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την πρωτοφανή κρίση.»

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Γ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search