• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας: Να ανακαλέσει ο Διοικητής την ποινή την που επέβαλε στον εκλεκτό συνάδελφο κ. Χριστοδούλου Καλλίνικο

October 21, 2020 3475

 

Με ανακοίνωση που κοινοποιεί στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας  και  στον Διοικητή της 6η ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδα Ρουμπάτη στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας  την στήριξη του στον διευθυντή της κλινικής του ΓΝΚ Καλλίνικο Χριστοδούλου καλώντας τον Διοικητή του Νοσοκομείου να ανακαλέσει την ποινή που επέβαλε στον διευθυντή της Χειρουργικής κλινικής.

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας :

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας με έκπληξη πληροφορήθηκε την τιμωρία του διευθυντή της χειρουργικής κλινικής  του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, συναδέλφου Χριστοδούλου Καλλίνικου, από τον διοικητή του Νοσοκομείου κ Ρουμπάτη Λεωνίδα, γιατί συνέταξε πρόγραμμα χειρουργείου, το οποίο είχε εγκριθεί με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, βάζοντας δυνητικά σηπτικό χειρουργείο τρίτο μετά από δυο άσηπτες επεμβάσεις και μάλιστα εντός πρωινού ωραρίου που είναι 08.00-15.00, πράξη ιατρικά πλήρως αποδεκτή και σύμφωνη με την χειρουργική πρακτική.

Κατά την άποψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, η παρέμβαση του διοικητή κ Ρουμπάτη στο επιστημονικό έργο της κλινικής δημιουργεί ερωτηματικά, καθώς θεωρούμε ότι το ιατρικό έργο και ο προγραμματισμός χειρουργείων είναι αρμοδιότητα του εκάστοτε διευθυντή χειρουργικού τμήματος.  

Καλούμε τον κ Ρουμπάτη να ανακαλέσει άμεσα την ποινή την οποία επέβαλε στον εκλεκτό συνάδελφο κ Χριστοδούλου Καλλίνικο, ο οποίος υπηρετεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας επί 32 συναπτά έτη, με ήθος, επιστημονική και επαγγελματική ακεραιότητα και συνέπεια.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας θα παρακολουθεί στενά την υπόθεση, πάντα με γνώμονα την προστασία της υγείας του κερκυραϊκού λαού και επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματος των μελών του.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search