• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Σχεδιάζουμε μαζί το νέο Σχολικό Μουσείο Κέρκυρας Social Media

November 23, 2020 3232

 

 
 

«Στείλτε μας μια φωτογραφία με ένα αγαπημένο σας αντικείμενο από τα σχολικά σας χρόνια μαζί με μια σύντομη ιστορία να το συνοδεύει κι εμείς θα το δημοσιεύσουμε!»

Το Μουσείο του Ιονίου Πανεπιστημίου σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη διαδικτυακή δράση «Σχεδιάζουμε μαζί το Σχολικό Μουσείο Κέρκυρας» που έχει ως στόχο την επανέκθεση της μόνιμης συλλογής που παρουσιάζεται στο παλαιό σχολείο Σκριπερού. Επιδίωξη του Πανεπιστημιακού Μουσείου είναι μέσα από την ενεργή συμμετοχή και εμπλοκή της τοπικής κοινωνίας στη λειτουργία του, να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί η νέα μόνιμη έκθεση στο Σχολικό Μουσείο, το οποίο αποτελεί μια εκ των τριών συλλογών του Μουσείου Ιονίου Πανεπιστημίου.

Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια καλούνται να επιλέξουν ένα αντικείμενο από τα μαθητικά τους χρόνια με το οποίο συνδέονται, στη συνέχεια να το φωτογραφήσουν και να διατυπώσουν μια σύντομη αφήγηση σχετικά με αυτό ή με την μαθητική τους ζωή γενικότερα, και τέλος να στείλουν το υλικό που δημιούργησαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Οι φωτογραφίες και οι αφηγήσεις θα δημοσιευτούν στα κοινωνικά δίκτυα του Μουσείου Ιονίου Πανεπιστημίου.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μέσα από την άμεση εμπλοκή σας τόσο με τεκμήρια όσο και με ιστορίες, αρχικά μια εικονική συλλογή η οποία θα αξιοποιηθεί και στον φυσικό χώρο όταν το επιτρέψουν πάλι οι συνθήκες!

Κοινωνικά δίκτυα
Facebook και Instagram
@ionianuniversitymuseum

Ηλεκτρονική διεύθυνση
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search