• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

ΑΣΕ/ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Κέρκυρας: Καμιά μετακίνηση εκπαιδευτικού στα μέσα της χρονιάς

December 16, 2020 3370

ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Και ενώ όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης λειτουργούν ρολόι, σύμφωνα με τον κ. Άνθη, ερχόμαστε μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα για να διαπιστώσουμε ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα όσο χαρακτηρίζονται. Στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο στον Αγρό υπάρχουν ελλείψεις που μέχρι τώρα καλύπτουν οι συνάδελφοι με υπερωρίες και μάλιστα απλήρωτες (!) για την αναπληρώτρια συνάδελφο ΕΣΠΑ.

Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα ο προϊστάμενος ζητάει με έγγραφό του μέχρι την Τρίτη 15/12/2020 και ώρα 14:00 οι συνάδελφοι του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου να του γνωστοποιήσουν αν κάποιος ενδιαφέρεται να φύγει από το σχολείο τους για να πάει να καλύψει το κενό (!) και αν κανείς δεν ενδιαφέρεται, τότε ο ίδιος θα μετακινήσει την τελευταία τοποθετημένη συνάδελφο.

Τελικά, είμαστε στα μέσα της χρονιάς και όπως φαίνεται υπάρχουν ακόμα κενά. Είναι, όμως, λύση να καλύπτεται ένα κενό δημιουργώντας ένα άλλο; Είναι λύση να μένει ένα τμήμα χωρίς εκπαιδευτικό στο 1ο Ειδικό Δημοτικό, με πρόθεση να μοιραστούν οι μαθητές στα υπόλοιπα τμήματα, για να καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες του 2ου Ειδικού Δημοτικού; Μόνο προκλητική είναι μια τέτοια κίνηση εν μέσω πανδημίας!!

Τα κενά που δημιουργούνται από την πολιτική της κυβέρνησης δεν μπορεί να καλύπτονται με αλχημείες παρά μόνο με πρόσληψη μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την ειδική εκπαίδευση, για μαθητές που έχουν ανάγκη ένα σταθερό περιβάλλον, που κάθε αλλαγή τους δημιουργεί αναστάτωση.

 

Καλούμε:

· τον Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου να απαιτήσει καμία μετακίνηση συναδέλφου και καμία αναστάτωση στη λειτουργία του σχολείου,

· τον Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου να απαιτήσει άμεση κάλυψη των αναγκών με μόνιμο προσωπικό,

· το ΣΕΠΕ Κέρκυρας να σταθεί στο πλάι των συναδέλφων και των δύο σχολείων.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search