• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Ανακοίνωση-καταγγελία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας (ΟΑΣΚ)

December 17, 2020 2992

 

Ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσε η ΟμοσπονδίαςΑγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας (ΟΑΣΚ)

 

Η ανακοίνωση

Η ΟΑΣΚ καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, να απορρίψει την ένσταση που υπέβαλε ο συνάδελφός μας πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου Ορεστιάδας, για το πρόστιμο “ντροπής” που του επιβλήθηκε για τη διοργάνωση της συμβολικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια η οποία πραγματοποιήθηκε την τελευταία μέρα λειτουργίας του καταστήματος, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας (αποστάσεις, μάσκες κ.λπ.).
Παρόμοια κινητοποίηση έγινε και στη Λευκίμμη, για να μην κλείσει το εκεί υποκατάστημα της Πειραιώς, οργανωμένη από τους μαζικούς φορείς της Κέρκυρας.
Η απόφαση της αστυνομίας είναι πλήρως εναρμονισμένη με το δόγμα της κυβέρνησης «Νόμος και Τάξη» που θέλει να επιβάλει για να περάσει την αντιλαϊκή της πολιτική και να φορτώσει εν μέσω πανδημίας τα βάρη της νέας οικονομικής κρίσης στις πλάτες μας για να συνεχίζουν να κερδίζουν οι τραπεζίτες, μια χούφτα μεγαλομέτοχοι. Είναι μια απόφαση που οδηγεί ένα άνθρωπο του μόχθου στην απόγνωση.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η καταστολή είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα για να περάσουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις την αντιλαϊκή τους πολιτική. Το αγροτικό όπως και το εργατικό κίνημα την έχει νοιώσει για τα καλά στους αγώνες που έχει αναπτύξει διαχρονικά πότε με τα ΜΑΤ, πότε με την επιχείρηση “Βουλκανιζατέρ” ξεφουσκώνοντας τα λάστιχα των τρακτέρ, με τα δεκάδες αγροτοδικεία που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια σε όλη την χώρα.
Τους το λέμε καθαρά, για μια ακόμα φορά, ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα φέρουν το “σιωπητήριο” που επιδιώκει η κυβέρνηση. Δεν θα βάλουν στο γύψο τους αγώνες διεκδίκησης. Δεν μας τρομοκρατούν.
Αντίθετα μας πεισμώνουν πιο πολύ να ριχτούμε στη μάχη με όλες τις δυνάμεις μας, να δυναμώσουμε τη φωνή μας κάτω από την μάσκα. Να δυναμώσουν οι αγώνες διεκδίκησης εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα προστασίας, για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης κόντρα στις πολιτικές που καταστρέφουν τη ζωή μας για να κερδίζουν οι τραπεζίτες, μια χούφτα μεγαλομέτοχοι.
Καταδικάζουμε κάθε είδους αυταρχικές πρακτικές και συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας. Δεσμευόμαστε να τους στηρίξουμε και οικονομικά ώστε να πληρωθεί το πρόστιμο.
Συνεχίζουμε! Θα νικήσουμε!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search