• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Με πτώσεις ... σοβάδων ανοίγουν τα σχολεία στην Κέρκυρα!

January 08, 2021 3265

Ευτυχώς σήμερα τα δημοτικά σχολεία ήταν κλειστά για τους μαθητές και δεν είχαμε κάποιο τραγικό γεγονός στο 6ο Δημοτικό σχολείο Κέρκυρας, όπου σοβάδες έπεσαν σε σχολική αίθουσα του. Για το γεγονός ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Αντ. Κουρσάρης  αναφέρει:

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Ευτυχώς που δεν ήταν μέσα τα παιδιά!
Δεν είναι η πρώτη φορά που καταρρέει τμήμα της ψευδοροφής στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και το εργαστήριο Πληροφορικής του 6ου δημοτικού σχολείου. Εδώ και χρόνια ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής προσπαθούν να πείσουν τους αρμόδιους του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας να παρέμβουν. Η φιλότιμη εθελοντική προσπάθεια ενός γονέα μαθητή του σχολείου προφανώς δεν είναι αρκετή για να διορθωθεί το πρόβλημα

Να θυμίσουμε ότι μετά από απόφαση του Υπουργείου Παιδείας την Δευτέρα 11/1 τα παιδιά (νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων) θα επιστρέψουν ξανά στα θρανία και χωρίς να έχει προηγηθεί η σύσκεψη και απόφαση της ΕΔπιτροπής των Ειδικών. Παράλληλα έχει γίνει γνωστό ότι πολλοί από τους ειδικούς διαφωνούν με το άνοιγμα των σχολείων από τη στιγμή που δεν έχουν ληφθεί μέτρα.

Να θυμίσουμε, επίσης, ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που εν μέσω πανδημίας θέσπισε την αύξηση του αριθμού των μαθητών ανά τάξη για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση!

ΦΩΤΟ από το START

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search