• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ δεν αποδέχεται την συντριβή των δημοκρατικών δικαιωμάτων

January 28, 2021 2906

 

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “για τη νέα απαγόρευση των συναθροίσεων”.

Η ανακοίνωση

Στις 26/1/21, ανακοινώθηκε η απαγόρευση δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ. Πρόκειται για την τρίτη απαγόρευση, από την έναρξη του δευτέρου κύματος της πανδημίας, καθώς προηγήθηκαν αυτές που περιλάμβαναν την 17η Νοέμβρη και την 6η Δεκέμβρη. Η τελευταία πραγματοποιείται ενώ έχει ήδη ανοίξει το λιανεμπόριο και άλλες δραστηριότητες κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Η Κυβέρνηση είναι προφανές, ότι εργαλειοποιεί την Πανδημία προκειμένου να υποτάξει το λαϊκό κίνημα και να αποκρούσει την λαϊκή οργή, που έχει προκαλέσει με την πολιτική της και τα νομοθετήματα της. Η αποτυχία της στην διαχείριση της επιδημίας είναι προφανής τόσο γιατί δεν κατόρθωσε να ενισχύσει το Ε.Σ.Υ. με προσωπικό και υποδομές, όσο και με το εξελισσόμενο ναυάγιο στο πεδίο των εμβολιασμών. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την κατάργηση του οχταώρου με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο που κατατίθεται τις αμέσως επόμενες εβδομάδες. Επίσης την κατάθεση του νομοσχεδίου για την Παιδεία, που περιλαμβάνει το κλείσιμο Τμημάτων, την δημιουργία Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, την δημιουργία πειθαρχικών με αποστολή την διαγραφή φοιτητών και την κατάργηση των Φοιτητικών Παρατάξεων. Επιπλέον το νέο νόμο για την Αυτοδιοίκηση που κινείται σε αντιδημοκρατική κατεύθυνση. Οι κινητοποιήσεις που προανήγγειλαν οι φοιτητές και οι υγειονομικοί για τις επόμενες μέρες, οδήγησαν στην τρίτη απαγόρευση, αφού κινητοποιήσεις δεν νοούνται όταν εφαρμόζεται το σκληρό δεξιό δόγμα νόμος και τάξη.

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ από θέση αρχής δεν αποδέχεται την συντριβή των δημοκρατικών δικαιωμάτων, που προσπαθεί να εφαρμόσει η νεοφιλελεύθερη Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί και στεκόμαστε στο πλευρό όσων αγωνίζονται για την υπεράσπιση των κεκτημένων του λαού. Η τρομοκρατία τους θα σπάσει στους δρόμους του αγώνα.και ενάντια στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών που έχουν εξαγγελθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search